Крилото на Голдън Стейт Дреймънд Грийн обясни как тимът му

...
Крилото на Голдън Стейт Дреймънд Грийн обясни как тимът му
Коментари Харесай

Дреймънд Грийн разкри как Голдън Стейт обърна Оклахома от 1-3

Крилото на Голдън Стейт Дреймънд Грийн изясни по какъв начин отборът му се е справил с тежката задача да обърне серията от 1-3 до 4-3 против Оклахома в плейофите през 2016-а. Дреймънд показа, че тимът в началото се е опитвал да спре Кевин Дюрант и Ръсел Уестбрук, само че откакто това не е дало резултат, напъните в отбрана са били ориентирани към останалата част от тима на Тъндър.

" През 2016-а губехме от Оклахома с 3-1, само че просто по-късно променихме пазачите и се върнахме към естествената тактика. Казахме си, че вместо да се опитваме да спрем Кевин и Ръсел и да разрешаваме на останалите им съотборници да бележат, би трябвало да създадем противоположното - да накараме Кевин и Ръс да бележат и да спрем останалите. И това беше страховит шахматен ход на Стив Кър, който се получи ", споделя Грийн.

Серията ще се запомни най-много с мач №6 и феноменалните рекордни 11 тройки на Клей Томпсън. В този дуел стрелецът на " войните " наниза 41 точки, 19 от които в четвъртата част, и даде голяма убеденост на отбора си да довърши започнатото в мач №7. Там пък Стеф Къри означи 36 точки и поведе тима си към Финалите против Кливланд, където приказката завърши с печален край за момчетата на Стив Кър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР