Крилото на Байерн (Мюнхен) Лерой Сане ще пропусне началото на

...
Крилото на Байерн (Мюнхен) Лерой Сане ще пропусне началото на
Коментари Харесай

Разкриха мистерия около Хари Кейн

Крилото на Байерн (Мюнхен) Лерой Сане ще пропусне началото на сезона в Бундеслигата поради интервенция на слабините, таранът Хари Кейн " би трябвало да бъде подготвен " откакто имаше удължена почивка, поради присъединяване му с националния тим на Англия на Европейското състезание по футбол.

Спортният шеф Макс Еберл съобщи, че нищо чудно Кейн даже да стартира като титуляр на 16-и август против втородивизионния ССФ Улм в шампионата за Купата на Германия. Кейн изглеждаше надалеч от най-хубавата си форма по време на финала, имаше и болки в гърба, само че очевидно всичко е преодоляно и той ще може да играе. Що се отнася за Сане обаче, очевидно фланговият футболист ще се нуждае от повече време.

" Лерой ще продължи рехабилитацията си още известно време ", сподели Еберл пред кореспонденти, до момента в който Байерн летеше назад от предсезонното си турне в Република Корея. " Сега той би трябвало да се възвърне на 100% след тази травма на слабините, която придвижи от предишното състезание на Европейските финали. След това се подложи и на интервенция. Но ще бъде проверяван всяка седмица ", сподели още Еберл.

Той добави, че концепцията на щаба в Байерн е " Сане да няма сходни проблеми в идващите няколко години.

По отношение на 31-годишния Кейн, топ изпълнител на Бундеслигата през предишния мандат с 36 гола в дебютния си сезон, Еберл омаловажи всевъзможни опасения за дълготрайна контузия на гърба.

" Не мисля, че травмите са толкоз трагични, а разочарованието на Хари от изгубения край на Европейското състезание надви над всичко останало. Добре му се отрази това, че си умря на отмора със фамилията си след извънредно дългия сезон, който не беше елементарен ", сподели Еберл.

" Хари е експерт, който знае тъкмо защо става въпрос. Той играе на това равнище от 12 или 13 години. И знае тъкмо защо да внимава. Ще му окажем допустимо най-голяма поддръжка и подпомагане, тъй че в най-хубавия случай да вкара същия брой голове като през предишния сезон ", оптимист е шефът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР