Крилото на Барселона Ансу Фати днес или утре трябва да

...
Крилото на Барселона Ансу Фати днес или утре трябва да
Коментари Харесай

Ансу Фати: Дойде моментът да преживея най-лошото, но няма да се предам

Крилото на Барселона Ансу Фати през днешния ден или на следващия ден би трябвало да вземе решение по какъв начин да действа с травмата си в двуглавия мускул на лявото си бедро, написа " Мундо Депортиво ". За това приказва и наставникът Чави Ернандес на конференцията си преди мача с Алавес.

Опциите пред младия футболист са две - консервативно лекуване или интервенция. Именно поради втория вид Фати бързо би трябвало да направи своя избор. За задачата през днешния ден е планувана среща сред него, фамилията му, медицинския щаб и хора от клубното управление. Смята се, че в Барселона избират интервенцията, само че самият състезател не изцяло уверен в нея. Причината е, че той се подложи на цели четири интервенции, с цел да се възвърне от контузията си в лявото коляно, която го извади от терените за съвсем една година.
 Барса желае интервенция за Фати, младокът се дърпа
Барса желае интервенция за Фати, младокът се дърпа

Окончателното решение за лекуването му се чака да бъде взето в понеделник

Междувременно, самият Фати разяснява актуалната си контузия с обява в Инстаграм. " За страдание, пристигна моментът да преживея най-лошата част от футбола, само че в никакъв случай няма да се предам! Много благодаря за вашите известия на поддръжка и любов! НИКОГА НЕ съдебна експертиза ПРЕДАВАЙ
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР