Крилото Боби Дънкан възмути немалка част от феновете на бившия

...
Крилото Боби Дънкан възмути немалка част от феновете на бившия
Коментари Харесай

Конфузно: Той скандализира Ливърпул, а новият му тим го забрави

Крилото Боби Дънкан възмути немалка част от почитателите на някогашния си отбор Ливърпул с метода, по който си издейства трансфер във Фиорентина, по тази причина не е чудно за какво те не пропуснаха да се позабавляват на негов тил, когато новият му отбор просто го не помни при представянето на всичките си нови попълнения.

18-годишният състезател, който е братовчед на клубната икона Стивън Джерард, чрез своя сътрудник упрекна европейския клубен първенец, че го държи като пленник на „ Анфийлд” и отхвърля всички вероятни оферти. Представителят на Дънкан – Саиф Руби даже стигна до такава степен да съобщи, че менталното здраве на момчето търпи съществени провали. Стигна се до такава степен, че Ливърпул се видя заставен да разяснява сбито проблема пред необятната общност, отхвърляйки всички обвинявания.

Когато прехвърлянето на Дънкан във Фиорентина стана факт, младокът театралничи необятно ухилен с фланелката на новия си отбор и много прочувствено се сбогува с „ червените” в „ Туитър”, като че ли въобще не е възниквал проблем. Този факт също огорчи последователите на британския исполин.

Ecco i 13 nuovi acquisti del mercato estivo della Prima Squadra
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР