Крейг Ревел Хорууд остави публиката на турнето Strictly Come Dancing

...
Крейг Ревел Хорууд остави публиката на турнето Strictly Come Dancing
Коментари Харесай

Строгият съдия на BBC Крейг Ревел Хорууд `зашемети публиката на живо, като нарече звезда миньор`

Крейг Ревел Хорууд остави публиката на турнето Strictly Come Dancing Live в потрес, откакто съгласно известията назова участник " мингер ".

Строгото арбитър е на турне онлайн с останалата част от актьорския състав от хитовото танцово съревнование на BBC от предишния месец. Те стопират на най-големите арени, с цел да провеждат блестящо шоу за аудитория онлайн. Съдия Крейг е прочут с това, че не сдържа мислите си и наподобява, че турнето не е по-различно.

В събота вечер актьорският състав, който включва звезди като Боби Брейзър, Ели Лийч, Анджела Рипън и Анджела Сканлън, изнесе шоу в O2 Arena в Лондон. Въпреки това се споделя, че тълпата е била изцяло сюрпризирана от забележките на Крейг. Смята се, че той е направил разкопките в Кришнан Гуру-Мърти от Channel 4.

Очевидец сподели пред The ​​Sun: „ Бях на турнето Strictly live нощес и Крейг даваше противоположна връзка на един от състезателите. Той беше злобен и всички го освиркваха и той сподели „ каквото “ с „ W “ с пръсти. След това го обърна, з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР