Крепост Туидаи туристически обектина Сливен отново сас номинация за наградите

...
Крепост Туидаи туристически обектина Сливен отново сас номинация за наградите
Коментари Харесай

Крепост Туида отново с номинация за наградите на Министерството на туризма

Крепост Туидаи туристически обектина Сливен още веднъж сас номинация за премиите на Министерството на туризма. Гласуването за установяване на спечелилите по категории към този момент започва. Отново имаме опция да подкрепим номинациите на Сливен.

Крепост Туида взе участие в две категории, като за първи път обектът получи номинация в битката за най-голямата премия " Избора на българите ".

В категория „ Туристическа атракция/обект/събитие ” -https://bitly.ws/33E9C, за 2023 година, се борят VII Средновековен събор „ Помни славата – Туида 2023 “ и Фестивалът на Стоте войводи.
В категория „ Специализиран туризъм ” -https://bitly.ws/33Eac, Община Сливен е номинирана за създаденият „ Маршрут на винопроизводителите в район Сливен “.
Следващата номинация на Сливен е в категория „ Иновации ” -https://bitly.ws/33Eay, като кандидатурата на Сливен е печатното издание на „ Атлас на традициите в Сливенския край “.
Ежегодно област Сливен участва и в най-голямата категория „ Изборът на българите “ -https://bitly.ws/33EaD, тази в битката за най-голямата премия е номинирана Късноантична и средновековна цитадела Туида.

Онлайн избор, който започва на 28 ноември,, ще дефинира носителите на награди във всяка категория.
Всеки може да гласоподава еднократно за един участник в границите на една категория (отчита се едно гласоподаване от всеки IP адрес), като може да се поддържа претендент от всяка категория.
Онлайн гласуването ще завърши на 5 декември в23:59 ч.

Гласуването се организира на онлайн платформата на наградитеhttps://www.tourismawards.bg, като за всяка категория се гласоподава настрана.

Да подкрепим Сливен и да продължим с популяризирането на туризма в района!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР