Кремена Халваджиян се сдоби с още по-голям автомобил, подарен й

...
Кремена Халваджиян се сдоби с още по-голям автомобил, подарен й
Коментари Харесай

Кремена Халваджиян подкара автомобил за 400 бона

Кремена Халваджиян се снабди с още по-голям автомобил, подарен й от брачна половинка й Маги Халваджиян, откакто се оплака, че я псуват и наскърбяват по родните пътища, тъй като й е мъчно с огромна кола. Дизайнерката към този момент е притежател на БМВ i7, което е доста по-голямо от предходната й кола – „ Мерцедес “ S класа, а и също така е на ток.

 

Бърза инспекция сочи, че возилото е на стойност към 400 бона – нищо пари за мастития продуцент. Към новото возило бил причислен и водач, който да развозва Кремена из столицата. Семейството избрало водача след сериозен асортимент и най-много пазарлъци за заплащането му.

 

„ Не считам, че би трябвало да давам повече от 2000 лв. месечно заплащане. Все отново това е неквалифициран труд. Хора, които са учили, получават по-малко “, оправдала се пред приятелки прагматичната Кремена. 

 

Припомняме, че преди време стилистката оплю България в просторно изявление, оплаквайки се, че кара огромна кола, а й е мъчно и хората са отговорни, че й свирят, до момента в който тя си приказва по телефона и задръства пътищата. Блондинката към този момент няма да има проблеми от такова естество, тъй като си има водач.

 

Новата й кола е първото електрическо БМВ и е в действителност внушително – може да измине 600 км. с едно зареждане, а и разполага с всевъзможни екстри, които човек мъчно би могъл да си показа. Халваджиян са си взели возилото не тъй като мислят за природата и не желаят да я замърсяват с нездравословни излъчвания, а защото е по-евтино да се кара на ток – Кремена изпраща водача си да зарежда возилото на някоя от безплатните електрически станции в столичните молове.

 

Семейството са известни с арменската си прагматичност, само че не пестят средства що се отнася до комфорта и персоналните им улеснения – угаждат си със скъпи почивки и единствено финален модел коли.

Преди няколко години Магърдич се подреди с неповторим „ Мерцедес Майбах “, за който брои 400 бона. Разбира се звярът на четири колела се ръководи от персонален водач.

 

Автомобилите в гаража на семейство Халваджиян надвишават цената от 1.5 млн. лева като в тази сума са включени и колите на сина им Бедрос, както и на снахата Александра Енева, които също карат единствено нови и мощни возила.

Инфо: Уикенд

Тагове: кремена халваджиян Магърдич Халваджиян автомобил кола шофьор продуцент Александра Енева Бедрос Халваджиян
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР