Кремълската агресия в Украйна освети още един тежък проблем на

...
Кремълската агресия в Украйна освети още един тежък проблем на
Коментари Харесай

Путин дава на армията си в Украйна храна със срок на годност, изтекъл още през 2015 година

Кремълската експанзия в Украйна освети още един тежък проблем на съветската войска, която напълно не е по този начин " великая и непобедимая ". Момчетата, които са отишли да гинат за Путин се хранят с порциони с изминал период на валидност. Това разкри видеоклип, сниман от украински бойци, които са завладели от агресора камиони с продоволствия. Готовите пакети с храна, които съдържат консерви, шунка, пастети, сирена, масло и други са с ясно обозначен период на валидност – 2015 година. Тоест положителното качество на храната е изтекло още преди седем години. Клипът се популяризира в обществените мрежи и е ориентиран към майките съветските бойци: „ Вижте с какво хранят децата ви, не оставяйте синовете си да умират за Путин в една безсмислена война “, приканват от украинското командване.

Още през първите дни на войната стана ясно, съветската войска е зле запасена с горива, муниции, помощна техника, палатки, одяла и други А това спомагателни оказва въздействие върху мотивацията на момчетата. Сред съветските момчета се разяснява и фактът, че това плачевно положение на армията им е разследване корупционния модел, натрапен от режима на Путин.

Руските бойци ги хранят с дял със период на валидност изминал през... 2015 година. Просто прелестно. Руската войска не е мръднала от времената на Съюз на съветските социалистически републики. Като прибавим корупцията и безгръбначните влечуги към психопата в бункера - резултата е предвидим.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР