Кремъл заяви днес, че предупреждението на американския президент Джо Байдън

...
Кремъл заяви днес, че предупреждението на американския президент Джо Байдън
Коментари Харесай

Кремъл: Заплахите на Байдън само дестабилизират ситуацията

Кремъл съобщи през днешния ден, че предизвестието на американския президент Джо Байдън за вероятни пагубни последствия за Русия няма да помогне за понижаване на напрежението към Украйна и може да дестабилизира обстановката още повече, съобщи Ройтерс.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели това във връзка вчерашното изказване на Байдън, че Русия ще предприеме дейности против Украйна и Москва ще заплати си скъпо при вероятно широкомащабно настъпление.

Песков сподели пред публицисти, че през последния месец Русия е получавала и други сходни закани. " Считаме, че те по никакъв метод не способстват за понижаване на напрежението, което се появи в Европа, и също така всички тези изказвания могат да допринесат за дестабилизиране на обстановката ", сподели той.

Москва се притеснява, че заканите със наказания от страна на Съединени американски щати могат да подбуден Киев да се опита да реши със мощ продължаващия към този момент осем години спор с проруските сепаратисти, макар че Украйна неведнъж отхвърля това, добави Песков.

Говорителят на Кремъл отхвърли да разяснява импортираното в Народното събрание от група депутати предложение да се насочи искане към президента Путин двата сепаратистки проруски района в Източна Украйна да бъдат приети за самостоятелни страни.

Предложението евентуално ще се пояснява от Запада като част от съветската акция за напън, само че Песков съобщи, че това е самодейност от страна на депутати, която към момента следва да бъде гласувана и заради това не може да я разяснява.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР