Кремъл заяви, че всяка нова американска помощ за Киев ще

...
Кремъл заяви, че всяка нова американска помощ за Киев ще
Коментари Харесай

Песков злорадства: Новата помощ на САЩ за Киев ще бъде провал

Кремъл съобщи, че всяка нова американска помощ за Киев ще бъде " крушение ".

Пропагандните внушения направи още веднъж представителят на Путин - Дмитрий Песков преди украинският президент Володимир Зеленски да се срещне с американския водач Джо Байдън, с цел да изиска за повече военна помощ, съобщи Агенция Франс Прес

" Важно е всички да схванат: десетките милиарди долари, вкарани в Украйна, не ѝ помогнаха да реализира триумф на бойното поле. Десетките милиарди долари, с които Украйна желае да бъде напомпана, ще доведат към същото крушение ", отсече представителят на съветския деспот. Лансирането на сходни изказвания може да бъде тълкувано и като опасност, само че и като безпокойствие и боязън в Москва, че изхода от спора с Украйна може да не приключи по този начин, както чакат в Кремъл.
Руските управляващи насочи рецензии към Съединени американски щати и по проблема с ограничения от независимост опозиционен водач Алексей Навални, чиито съдружници обявиха, че са изгубили контакт с него. По думите на Дмитрий Песков това се назовава " интервенция " от страна на Съединени американски щати в тази ситуация с " един пандизчия ".

" Говорим за пандизчия, който е приет за отговорен от закона и излежава присъдата, която е получил. Всякаква интервенция, в това число от страна на Съединени американски щати, е неприемлива ", съобщи представителят на Кремъл.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР