Кремъл все още не е коментирал смъртта на . В

...
Кремъл все още не е коментирал смъртта на . В
Коментари Харесай

Байдън каза, че в Русия малко неща се случват без знанието на Путин

Кремъл към момента не е коментирал гибелта на. В момента на злополуката, президентът Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През изнасяше тирада в Курск за отбелязване на 80-тата годишнина от успеха на руската войска в Курската борба, по време на Втората международна война. Жителите на Москва дефинираха случилото се като предстоящ процес, а в Киев считат, че ще вдигне бойния дух.

" Зрелищното унищожаване на Пригожин два месеца след опита за прелом е сигнал от Путин към съветските елити преди изборите през 2024 година ", разгласи в обществената мрежа X (доскоро Туитър) Михайло Подоляк, консултант на украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога.

Темата разяснява и американският президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в.

" Не знам какви тъкмо са обстоятелствата, само че не съм сюрпризиран ".

На журналистически въпрос дали счита, че Путин стои зад случилото се, Байдън отговори:

" В Русия доста малко неща се случват без знанието на Путин, само че не знам задоволително, с цел да дам отговор ".

" Ако е истина, това демонстрира, че Путин ще отстрани своите съперници и това плаши всеки, който счита да изрази мнение, което е друго от неговото ", съобщи премиерката на Естония Кая Калас.

Катастрофата със самолета, в който е пътувал, се случва тъкмо два месеца след несполучливия опит за бунт, и съгласно редица анализатори това не е инцидентно.

Според Катрин Стоунър от университета Станфорд, времето е доста добре изчислено и на фона на серия отстранявания от служба както на по-ниските, по този начин и по високите етажи. Тя има поради пренасочването на друга позиция на военачалник Суровикин, който за малко ръководеше военните дейности в Украйна, и който изчезна от общественото пространство след протеста на Пригожин. Те в действителност са го считали за опасност, споделя Стоунър.

" Това е и едно по-широко обръщение към елитите от вида " не ме предизвиквайте ". Мисля, че един деспот е податлив да споделя това, когато се усеща нерешителен. И считам, че това демонстрира неустойчивост в Русия. Русия не е страна, която не желаеме да забележим нестабилна И поради нуклеарните оръжия. Фактът, че има някакво разделяне в армията, се видя доста ясно през юни и това е обезпокоителен сигнал за стабилността на страната. "

Според разбор на Би Би Си без харизмата, силата и персоналните контакти на Пригожин, групировката " Вагнер " ще бъде доста отслабена.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР