Кремъл се надява на здравия разум на лидерите от Г-7

...
Кремъл се надява на здравия разум на лидерите от Г-7
Коментари Харесай

Кремъл се надява на здравия разум на лидерите от Г-7 за възстановяване на отношенията с Русия

Кремъл се надява на здравия разсъдък на водачите от Г-7 по въпроса за възобновяване на връзките с Русия, съобщи през днешния ден пред ТАСС Дмитрий Песков, прессекретарят на съветския президент Владимир Путин.

``
реклама

Песков увери, че Русия възвръща връзките си с огромното болшинство от страните от групата " и в този момент те се намират на много положителна " основа. Той даде образец с Франция и Италия и означи " обичайно околните връзки (на Русия) с Германия и Япония ".

Коментирайки медийните известия, че водачите от Г-7 са се договорили групата да не причислява Русия, а единствено да се координира по-тясно с нея, Песков съобщи, че ефикасната съгласуваност по въпросите на световната стопанска система и политика е невъзможна без Китай и Индия.

Прессекретарят на Путин удостовери, че се изследва опцията за образуване на нова среща на върха на " нормандската четворка " за Украйна. В същото време той означи, че тя би трябвало да бъде предшествана от много огромна " домашна работа ".

Песков сподели това в отговор на питане на ТАСС да разяснява думите на немския канцлер Ангела Меркел, че Германия и Франция работят за образуване в скоро време в Париж на нова среща на върха на " нормандската четворка ", която с изключение на тях включва още Русия и Украйна.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР