Кремъл със съжаление отбелязва, че САЩ не са партньори, а

...
Кремъл със съжаление отбелязва, че САЩ не са партньори, а
Коментари Харесай

Кремъл със съжаление отбелязва, че САЩ са противник на Русия

Кремъл със страдание отбелязва, че Съединени американски щати не са сътрудници, а съперници на Русия , оповестява ТАСС.

" Едва ли Съединени американски щати могат да бъдат наречени сътрудници. По-скоро те са ни съперник . Досега няма стратегии за партньорство и връзки за жалост. Въпреки че президентът Путин неведнъж показва политическа воля за нормализиране на връзки ", съобщи представителят на Владимир Путин, Дмитрий Песков.

В същото време, съгласно него, единственият удовлетворяващ факт е, че Русия и Съединени американски щати " са минали от пикиране към договаряния с пикиране ".

" Изявленията на американския президент Джо Байдън, че Русия няма нищо друго с изключение на нуклеарни оръжия, петрол и газ , в действителност са неправилни . Погрешните знания на Белия дом за модерна Русия са явни тук ", добави той.

Кремъл регистрира речта на Байдън пред американската разследваща общественост . Байдън, говорейки в щаба на шефа на националното разузнаване, съобщи, че Путин " има действителен проблем ", като " ръководи стопанска система, която разполага с нуклеарни оръжия и петролни кладенци и нищо друго ".
 Байдън: Въвличането на Съединени американски щати в действителна война с велика мощ ще е поради хакерски атаки
Байдън: Въвличането на Съединени американски щати в действителна война с велика мощ ще е поради хакерски атаки

Заради възходящите закани на Русия и Китай е " повече от евентуално да свършим с война "

" Тези изказванията на Байдън са всъщност неправилни... Очевидно е, че американският президент озвучава посланията, които се приготвят от неговия уред . Да, Русия е най-голямата нуклеарна мощ и да, това е страна с значителен бранш на петрол и газ. Но да се каже, че Русия няма нищо друго, е фундаментално неправилно " , сподели представителят на Кремъл.

Според Песков помощниците на Байдън биха могли да му дават точна информация за съветската стопанска система и да рапортуват, че делът на нефтения и газовия бранш в съветския Брутният вътрешен продукт през 2020 година е едвам 15,2%.

" Вероятно помощниците трябваше да приготвят за Байдън... Приходите от нефт и газ в бюджета през 2020 година са 28%. Ако приказваме за квалифицирани експертни документи за страната ни, най-малко тази информация евентуално щеше да бъде докладвана на президента на Съединени американски щати ".

Песков добави, че Русия разполага с " напреднала нуклеарна енергетика, развиване на новаторски области, най-мощното земеделие , чийто експорт е по-голям от тези пари, които печелим от износа на оръжия. Това е строителният бранш, който към този момент показва доста постоянен ритъм на развиване ".

Русия не се намесва и няма предпочитание да се намесва в изборните процеси в Съединени американски щати и в други страни, изясни той.

Русия е обезпокоена от обстоятелството, че американските специфични служби работят на нейна територия . " Това е от незапомнени времена и не стопира ".
 Лавров се захвана с либералите в Русия, гони всеки, който не е родолюбец
Лавров се захвана с либералите в Русия, гони всеки, който не е родолюбец

Западът не крие, че " желае слаба Русия... от тук до Южнокитайско море, обсегът на упоритостите им не познава граници "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР