Кремъл разкритикува днес погрешното разбиране на руско-китайските отношения от страна

...
Кремъл разкритикува днес погрешното разбиране на руско-китайските отношения от страна
Коментари Харесай

Кремъл разкритикува Еманюел Макрон за думите му, че Русия е станала васал на Китай

Кремъл разкритикува през днешния ден " неправилното схващане " на руско-китайските връзки от страна на френския президент, който сподели, че Русия е станала васал на Китай, съобщи Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция.

" Този метод е безусловно неправилен и е резултат от безусловно неправилно схващане на същността на протичащото се " сред двете сили, съобщи през днешния ден представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

" Нашите връзки с Китай имат характера на особено стратегическо партньорство ", увери Песков, като изрази своето изрично противоречие с позицията на френския водач.

В изявление за френския в. " Опинион ", оповестено през вчерашния ден, Макрон сподели, че Русия е изгубила геополитически с военната си атака против Украйна.

" Русия влезе във форма на васални връзки с Китай ", посочи президентът на Франция.

Дмитрий Песков съобщи през днешния ден, че връзките сред Москва и Пекин се отличават с " взаимно ценене на ползите, с гонене на взаимната полза, със сходна визия на двете страни за света и с общото им опълчване на опитите някой да упражнява диктат и да постанова мнението си, когато става дума за развиването на двете страни ".

В средата на март китайският президент Си Цзинпин се срещна в Москва с съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, като двамата водачи демонстрираха единството си във връзка с Запада.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР