Кремъл публикува няколко снимки, показващи руския президент Владимир Путин да

...
Кремъл публикува няколко снимки, показващи руския президент Владимир Путин да
Коментари Харесай

НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ! Вижте как си почива руският президент Владимир Путин!

Кремъл разгласява няколко фотоси, показващи съветския президент Владимир Путин да отдъхва в Сибир в компанията на министъра на защитата Сергей Шойгу и на ръководителя на Федералната работа за сигурност Александър Бортников, съобщи Ройтерс.

На фотосите се вижда 65-годишният Путин в облекла цвят каки и шапка да носи бинокъл и туристическа щека и да се разхожда из гористите планини на Сибир.

От фрагментите излиза наяве, че той се разхождал и с лодка по река Енисей в региона Тува в Южен Сибир. На една фотография Путин преглежда дружно със Шойгу фиданка, която е подготвена за засаждане. На друга Путин театралничи с Бортников на горска поляна на фона на гористите хълмове.

Путин е бил в Сибир за два дни в края на предходната седмица, описа представителят на Кремъл Дмитрий Песков, съобщи Асошиейтед прес.

"Той се разхождаше в планините и се наслаждаваше на хубавите гледки ", заключи Песков.

Говорителят описа, че съветският президент е решил да отдъхне за два дни на път за сибирския град Кемерово, където през днешния ден той имаше среща с държавни представители и висши фрагменти на енергийни компании.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР