Кремъл омаловажи въздействието на санкциите на САЩ и ЕС заради

...
Кремъл омаловажи въздействието на санкциите на САЩ и ЕС заради
Коментари Харесай

Санкциите няма да се отразят на руските служители, защото те бездруго не могат да напускат Русия

Кремъл омаловажи въздействието на глобите на Съединени американски щати и Европейски Съюз поради отношението на Москва към опозиционера Алексей Навални, само че съобщи, че ще предприеме ответни ограничения, съобщи Ройтерс. Вчера Съединени американски щати постановиха наказания, с цел да санкционират Русия за, съгласно тях, опита на Москва да токсини опозиционера Алексей Навални, който в този момент излежава присъда в наказателна колония.

Кремъл отхвърля да е виновен за утежняването на положението на Навални, който предходната година бе откаран за лекуване в Германия. Руските управляващи също по този начин са заявявали, че не са видели доказателства той да е бил токсичен. Вчера Вашингтон наложи наказания на седем високопоставени съветски публични лица и 14 юридически лица. Европейски Съюз също глоби четирима високопоставени съветски представители.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че Москва ще отвърне по метод, който най-добре обслужва ползите ѝ. " Естествено е невероятно да не използван правилото на взаимност ", сподели Песков на кореспонденти, съобщи Българска телеграфна агенция. " Намираме тези решения за неуместни, неоправдани и което е най-важно, те нямат влияние или смисъл. Можем единствено да изразим нашето страдание и обърканост ", добави той Песков сподели, че глобите на Съединени американски щати няма с нищо се отразят на високопоставените съветски представители, тъй като на тях без друго е неразрешено да пътуват отвън Русия, да имат парцели в чужбина или да държат сметки в задгранични банки, тъй като заемат значими и деликатни длъжности.

" Това е на процедура е повтаряне на рестриктивните мерки, които са наложени на тези хора съгласно съветския закон, нищо повече ", сподели Песков. Той въпреки всичко предизвести, че без значение от това до каква степен имат резултат, тези наказания ще подействат унищожително на връзките на Русия със Съединени американски щати и Европейски Съюз. Снощи говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова съобщи, че глобите се равняват на интервенция във вътрешните каузи на Русия и че Москва ще отвърне с ответни ограничения, " само че не безусловно симетрични ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР