Кремъл каза, че призивът на папа Франциск за преговори за

...
Кремъл каза, че призивът на папа Франциск за преговори за
Коментари Харесай

Кремъл и НАТО в противоречие относно призива на папата Украйна да покаже „бяло знаме“

Кремъл сподели, че апелът на папа Франциск за договаряния за преустановяване на войната в Украйна е „ много понятен “, до момента в който генералният секретар на НАТО сподели, че в този момент не е време да приказваме за „ предаване “.

Папа Франциск сподели в изявление, записано предишния месец, че Украйна би трябвало да има „ смелостта на бялото знаме “, с цел да договаря за завършек на война, която е към този момент трета година.

Докато Русия печели на бойното поле, Западът се бори с това по какъв начин да поддържа Украйна и вероятността за трагична смяна в политиката на Съединени американски щати, в случай че Доналд Тръмп завоюва президентските избори през ноември.

„ Напълно разбираемо е, че той [папата] се изрече в интерес на договарянията “, сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков пред кореспонденти в понеделник.

Той сподели, че съветският президент Владимир Путин неведнъж е заявявал, че страната му е отворена за мирни договаряния.

„ За страдание, както изказванията на папата, по този начин и многократните изказвания на други партии, в това число нашата, в последно време полу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР