Крехката къщичка на управляващото мнозинство се крепи, въпреки че ще

...
Крехката къщичка на управляващото мнозинство се крепи, въпреки че ще
Коментари Харесай

Журналист: Къщичката на управляващите е крехка, но се крепи

Крехката къщурка на ръководещото болшинство се крепи, макар че ще продължи да наподобява нестабилна. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ журналистката Велислава Попова във връзка серията от земетресения в ръководещото болшинство след митингите против БФС.  

Ако има някакви цели, които си заслужава да реализира сглобката, това са Шенген и еврозоната, добави тя.

Къщичката не е каменна, тъй като сред политическите сили няма съглашение. Промените, за които се приказва, като да вземем за пример тези в регулаторите и антикорупционната комисия, не се случват. Реформите, за които беше основана тази сглобка, не се случват. Институциите, които не са реформирани, не могат да разградят модели като тези на ГЕРБ и на Движение за права и свободи, уточни Попова.

До момента ръководещите не са свършили нищо, само че не би трябвало да забравяме, че можеше и да е по-лошо, съобщи политологът Стойчо Стойчев.

По-добро да не се реализира нищо, в сравнение с резултати, които са в неверната поска. Действията на държавното управление подсигуряват да няма такива резултати в геополитическо и цивилизационно отношение. Въпросът е да се подсигурява минимумът, под който не можем да паднем, уточни политическият анализатор.

Избирателите на тези партии желаят те да се карат и да се ненавиждат непрекъснато. Техните гласоподаватели не се усещат като еднородна примес и не желаят техните представители да дса еднородна примес. Ако всички вървят в една посока, гласоподавателите ще се усъмнят мощно какво тъкмо се случва, разяснява още Стойчев.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР