Kreator са втората потвърдила метъл банда след Amon Amarth4, която

...
Kreator са втората потвърдила метъл банда след Amon Amarth4, която
Коментари Харесай

Суперсилата Kreator идват на SOFIA SOLID

" Kreator " са втората удостоверила метъл тайфа след " Amon Amarth4, която става част от SOFIA SOLID с концерт на 29 юни на Aрена София (Столичен колодрум) по покана на " Fest Team ". Билетите към този момент са в продажба в мрежата на ticketstation.bg, а с присъединението на " Kreator ", цената им не се трансформира.

" Kreator " тази година се завръщат със своя петнадесети албум - опуса " Hate Über Alles ", който е и първият им студиен албум с Frédéric Leclercq (екс Dragonforce, Sinsaenum) на баса, който се причислява към фронтмена Miland " Mille " Petrozza, китариста Sami Yli-Sirniö и барабаниста Jürgen " Ventor " Reil.

С богато завещание, мощна почитател база и безспорни триумфи зад тила си, " Kreator " не са от групите, които почиват на лаврите и се любуват на светлината на предходната популярност. В смело озаглавения си нов албум " Омраза над всичко " метъл титаните още веднъж канализират своята гневна сила и тежест, задоволително мощна, с цел да наклони земята отвън оста ѝ или най-малко да завърти главите на публиката.

Kreator по време на концерт
Снимка: Getty Images
Първите концерти SOFIA SOLID - новата вълнуваща ивент серия с разнородни международни реализатори от разнообразни жанрове музика под бранд шапката на " Fest Team ", ще се проведат на Арена София (Столичен колодрум) в Борисовата градина. Към момента доказаните актьори са " Amon Amarth " и " Kreator " на 29 юни. Очакват се още нови реализатори да се включат в серията летни концерти в София.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР