Крайцерът Москва“, който беше унищожен от украинския флот през април

...
Крайцерът Москва“, който беше унищожен от украинския флот през април
Коментари Харесай

Командирът на ВМС разказва как е изглеждал крайцерът „Москва“: 7 етажа, асансьори, басейни и гордостта на Русия

Крайцерът „ Москва “, който беше погубен от украинския флот през април 2022 година, имаше седем етажа, асансьор и плувен басейн и е претърпял главен ремонт тъкмо преди пълномащабното нашествие; този флагман беше същинска горделивост на Русия и точно заради наличието на кораба Москва Русия имаше флот, а не флотилия.

Източник : вицеадмирал Алексий Нейжпапа, пълководец на Военноморски сили на Украйна, в изявление за Украинска истина (интервюто скоро ще бъде преведено на английски)

Цитат : „ Това е флагман. Ако няма крайцер, тогава флота към този момент не може да се назовава флот.Без крайцер, който е транспортен съд от първи сан, се назовава флотилия.Това схващане за последователност е признато като наложително още от Съветския съюз.

Сега техният флагман е фрегатата " Адмирал Макаров ", само че не е крайцер. По старите руски стандарти беше транспортен съд втори сан. Сега евентуално рангът му е нараснал, тъй като към момента е притежател на крилати ракети " Калибър ".. Така че крайцерът „ Москва “ беше флагманът на фло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР