Крайно време е да започнете да работите, ако някой трябва

...
Крайно време е да започнете да работите, ако някой трябва
Коментари Харесай

Росен Христов към депутатите: Крайно време е да започнете да работите

Крайно време е да започнете да работите, в случай че някой би трябвало да си връща заплатите, не е министърът. Това сподели служебният министър на енергетиката Росен Христов от парламентарната естрада в отговор на обвиняванията на народните представители, че Министерският съвет не си прави работата и апела на Георги Свиленски министърът да си " върне “ заплатите, съобщи кореспондент на " Фокус “.

" Относно качеството на закона, не знам по какъв начин то може да се дефинира от хора, които в никакъв случай през живота си не са се занимавали с енергетика. Оттук нататък,  на кого е работата да приема и създава закони – го написа в Конституцията. Законодателният орган е Народното събрание. Крайно време е и вие да започнете да работите. За повече от месец работа няма държавно управление и признати закони. Ако някой би трябвало да си връща заплатите, сигурно не е министърът “, съобщи Христов.

Министърът изясни, че получените мнения и рекомендации по закона, към този момент са отразени в поправките, нанесени от Енергийното министерство. Обясни, че законопроектът е извънредно значим и по тази причина изисква деликатно разглеждане. 

" Ние сме извървели целия развой по направата на закона, в това число и публично разискване, където са получени над 100 страници мнения, които са анализирани и отразени значително. Оттук нататък, където има конфликтни решения, а такива има доста, тъй като направата и приемането на закона, е развой. Новите мнения са получени, откакто бяха вкарани в Комисията по енергетика. Ние сме подготвени да включително всички специалисти, които да ги проучват и дадат мнение. Този закон оказва въздействие на всички браншове, тъй че не е толкова лесно да бъде признат “, сподели още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР