Крайно време е да осъзнаем, че в Европа бушува война.

...
Крайно време е да осъзнаем, че в Европа бушува война.
Коментари Харесай

Румен Радев: Унизително е Народното събрание да е под дилемата дали този или онзи посланик да бъде поканен

Крайно време е да осъзнаем, че в Европа бушува война. Как да отбраняваме небето си без самолети. Това сподели на изключително изказване президентът Румен Радев.

„ На идните съвещания за образуване на държавното управление ще диря и отговор от партиите какви решения оферират за гарантиране на въздушния суверенитет, тъй като още дълги години няма да имаме оперативно подготвена ескадрила F-16, а МиГ-29 следващата година ще се приземят. Още през юни бяха изпратени писма за предложения за самолети. Ако такива се получат, Народното събрание ще вземе решение за капиталов разход ", уточни още Радев.

„ Правомощия на Народно събрание е дали да предложения този, или оня дипломат. Но нали разбирате, че е унизително политическият развой в България да е зависещ на алтернативата дали някой дипломат да участва, или да отсъства. Очаквам партиите скоро да върнат фокуса си върху същинските проблеми на българите ". Партиите се надпреварват коя по-бързо ще загърби същинските проблеми, а те са беднотия и инфлация. Ако няма държавно управление, няма да има и парламент, а България е парламентарна страна. Ако няма държавно управление и парламент, отиваме на нови избори ", добави Румен Радев.

Държавният глава и висш главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев одобри почетния часовой и отдаде респект пред Паметника на летеца във връзка Празника на авиацията и Българските военновъздушни сили.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР