Крайно плитка измама с уж футболни реликви направи Слави Трифонов

...
Крайно плитка измама с уж футболни реликви направи Слави Трифонов
Коментари Харесай

Голям резил! Слави Трифонов излъга победителите от томболата си

 Крайно плитка машинация с сякаш футболни реликви направи Слави Трифонов в пилотното предаване на новото си вечерно шоу, което върви в ефира на личната му телевизия 7/8TV, написа лупа.бг. В томболата с подаръците, събирани през годините от негови посетители в ефира на Би Ти Ви, Дългия и дясната му ръка Иво Сиромахов пробутаха на феновете две явно сменени полезности - фланелка на Пеле и екип на българския народен тим от подвига на международното в САЩ-94.

С просто око обаче се видя, че подаръците на Трифонов не са тениски нито на Краля на футбола, нито на някой футболист от Пеневата чета. Гологлавият водещ първо се удари в гърдите, че българският екип от славното американско лято на 1994 година му е бил подарен персонално от тогавашния треньор на тима Димитър Пенев. В добавка към него имаше орден и книга с обръщение от именития треньор №1. На няколко пъти кандидат-политикът Трифонов посочи, че всеки един от подаръците в томболата му върви със документ за достоверност. Кой и по какъв начин ги е издавал, единствено той и хората му си знаят.

" Огромен подарък е този от САЩ-94, подарен от великия, неповторимия, единствения: Димитър Пенев – Пената ", изфука се Трифонов, който сякаш минава и за футболен ентусиаст.

При близкия кадър с изложените дарове на секундата се разбра, че това не е никакъв екип от САЩ-94. Най-малкото тъй като е от марката " Пума ", а в Щатите нашите играха с " Адидас ".

С въпросния екип, подарен от Пената на Слави Трифонов обаче, нашите са играли чак през новия век - в квалификациите за Мондиал-2002 в Япония и Южна Корея. Ако се съди от номера 19, тениската най-вероятно е носил някогашният капитан Стилиян Петров в младите си футболни години.

Върхът на безумието обаче бяха думите на Иво Сиромахов за фланелката на Пеле.

" Ето и тази фланелка с подпис на Пеле. Той е може би най-великият футболист на всички времена. Това е националната фланелка, с която Пеле е изиграл над 1000 мача за Бразилия и вкарал доста голове ", плещеше нелепости като цялостен футболен дилетант сценаристът на Слави.

Не е нужно човек да бъде кой знае какъв брой разпален почитател на футбола, с цел да разбере за очевидната илюзия. Пеле е играл през 60-те и 70-те години (б.а. – няма даже 100 мача за Бразилия, камо ли 1000) на предишния век, а изложената тениска въобще не наподобява да е ретро. Тя е с марката " Найк ", с която бразилският народен тим подписва контракт едвам през 1997 година И друго – емблемата е с пет звезди, които символизират извоюваните пет международни трофеи. Бразилия стана международен първенец за пети път през 2002 година, а Пеле е играл единствено при първите три трофея. Оказва се, че екипът е модел от новия век, доста след ерата на именития Пеле.

Колекционери на футболни антики и експерти по историята на най-популярната игра в света недоумяват по какъв начин е допустимо Трифонов и Сиромахов да смятат хората за чак толкоз непросветени. " Тези за идиоти ли ни имат? ", питат се в средите на ентусиастите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР