Крайно оскандаленият бивш вътрешен министър и комунистически следовател Бойко Рашков

...
Крайно оскандаленият бивш вътрешен министър и комунистически следовател Бойко Рашков
Коментари Харесай

Оскандаленият Бойко Рашков ще води листата на "Промяната" в Перник

Крайно оскандаленият някогашен вътрешен министър и комунистически следовател Бойко Рашков се чака да бъде лидер на листата на " Продължаваме промяната " в Перник, заяви Bulgaria ON AIR. Номинацията му демонстрира, че след последното си присъединяване във властта е станал един от доверените хора на Кирил Петков и Асен Василев. Рашков се чака да оглави листата на " Промяната " в Перник. Той към този момент е бил народен представител в 39-ия парламент, само че от групата на Българска социалистическа партия.

Кирил Петков няма да е лидер в родния си Пловдив, а в София, където на челна позиция, само че в различен регион, ще е и Асен Василев. Бившият вицепремиер ще получи място и в Хасково. Председателят на 47 Народно събрание Никола Минчев евентуално ще поведе листите в Кърджали и Пловдив. Даниел Лорер се чака да поведе листата във Варна. Досегашният заместник-земеделски министър Иван Христанов, който беше заплашван поради дейностите на страната против лабораторията на " Капитан Андреево ", ще е лидер в Плевен, а някогашният министър на превоза и притежател на куриерската компания " Еконт " Николай Събев - в Русе.

Отново за място в Народното събрание ще се бори и Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, който ще отново застане отпред на 25 МИР-София. От редиците на " Промяната " предстоящо влизат и част от отцепниците на Има Такъв Народ. Напусналият партията на Слави Трифонов и някогашен министър на спорта Радостин Василев се чака да бъде лидер в Габрово, а Иво Атанасов във Видин. Пред Bulgaria ON AIR някогашният член на Има Такъв Народ Иво Атанасов удостовери, че е получил покана за присъединяване в листата на Видин.

" Никой не ми е удостоверил на 100%. Имам покана да вземам участие в листите, само че дали първи, пети и десети - не съм уведомяван за сходно нещо. Не съм партиен член, ще преценява според от това какво е положението на структурата, какви хора ще бъдат в листите ", разяснява Атанасов.

В Кърджали обаче " Промяната " остана без партийна конструкция, откакто рали-шампионът Димитър Илиев, който беше в основата на акция на предходните избори, не пожела да взе участие в акцията тази година.

Очаква се публично листите да бъдат оповестени идната седмица. До края на месеца ще стане явен и жребият с номерата в бюлетината.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР