Крайно неподходящата рокля, която носеше съпругата на премиера – Линда

...
Крайно неподходящата рокля, която носеше съпругата на премиера – Линда
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Роклята, носена от премиершата Линда се обезцени

Крайно несъответствуващата рокля, която носеше брачната половинка на премиера – Линда Петкова по време на двудневното си посещаване в Рим, към този момент е понижена с цели 50 лв., видя единствено Lupa.bg. От уебсайт за онлайн извършване на покупки пуснаха дрехата на промоция откакто дамата на Кирил Петков цъфна с нея пред бюст-паметника на Капитан Петко челник в италианската столица.

Облеклото на брачната половинка на Кирил Петков провокира редица негативни мнения в обществените мрежи. За визитата Линда избра рокля с флорални претекстове от няколко цвята, комбинирана с черно спортно-елегантно сако. Истински възторг обаче бяха обувките й – вместо да избере типичен на токче, премиершата е предпочела обувки вид пантофи със закопчаване вид „ лепенка” и приличаше тръгнала като за мормонска неделна работа. Това е нарушаване на протокола защото на публични визити членовете на държавните делегации би трябвало да са строго публично облечени.



Проверката ни сподели, че дрехата е закупена от премиершата за 170 лв., а единствено ден след появяването на Линда с роклята, тя бе понижена на 120 лева При международните звезди е процедура дрехата да става по-скъпа откакто са я избрали за обличане, а у нас очевидно се обезценяват откакто родния политически хайлайф се барне с несъответствуваща одежда.



Роклята към този момент е понижена с 50 лева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР