Крайният защитник на Левски - Патрик-Габриел Галчев, отрече да е

...
Крайният защитник на Левски - Патрик-Габриел Галчев, отрече да е
Коментари Харесай

Галчев: Трябва да си вкарваме положенията, ще се борим до последно за титлата и Купата

Крайният бранител на Левски - Патрик-Габриел Галчев, отхвърли да е имало подценяване на Хебър, откакто „ сините “ стигнаха до доста мъчно победа с 1:0. Той съобщи, че тимът би трябвало да осъществя ситуациите си, тъй че да не се „ закучват мачовете “.

„ Една от основните аргументи беше умората, само че не би трябвало да се фокусираме върху нея. Трябваше първото полувреме да си вкараме ситуациите. Така се разви мачът, че в 90 и плюс минута вкарваме гол. Това е добре, само че би трябвало да стартираме по-рано да си осъществяваме ситуациите, с цел да не се закучва мачът “, съобщи Галчев.

„ Със сигурност нямаше подценяване в нашия тим. Умората и пропуските рефлектираха върху нас. Хебър е доста сериозен тим и го демонстрира с всеки минал мач. Няма по какъв начин да бъде недооценен “, добави бранителят.

„ Реално е да се борим за титлата. Борим се с изключение на за нея и за Купата на България. И на двата фронта сме. Борим се до последно. Дай Боже, да ни даде купата по този начин както ни дава голове в последните минути и да зарадваме почитателите “.

„ Усещането е необикновено за мачовете с националния тим. Все отново това е националната фланелка и е горделивост, която да носим и да пазиме “, приключи Галчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР