Краят на втория сезон на Съни бийч“ наближава, а последните

...
Краят на втория сезон на Съни бийч“ наближава, а последните
Коментари Харесай

Кобилкина си набеляза нова жертва

Краят на втория сезон на " Съни бийч “ наближава, а последните епизоди, които ще се излъчат от понеделник до четвъртък от 21.00 часа по bTV, ще изправят героите пред следващите комични обрати и ще срещнат феновете с атрактивни нови лица. Преди финала в сериала ще влязат сексоложката Наталия Кобилкина, латино танцьорът и хореограф Алфредо Торес, артистът Владислав Карамфилов (по-популярен като Влади Въргала), водещият Витомир Саръиванов и единият от продуцентите на поредицата - Андрей Арнаудов. Всеки от тях ще добави още цвят в колоритния живот на черноморския курорт.

В Слънчев бряг, със забележително самочувствие, ще дойде Наталия Кобилкина. Пред камерите тя ще бъде себе си - сексоложка с съветски акцент, която приготвя семинар на интимна тематика за гостенките на хотела. Със стъпването си в лобито ще си набележи жертва - пиколото Георги (в ролята Даниел Пеев-Дънди), ще му постави етикета " средностатистически муж “ и ще се опита да го трансформира в собствен обуздан прислужник.

Екранната Кобилкина ще употребява за своите професионални цели и Гомес (Бойко Кръстанов) и без да желае ще провокира следващия трус в връзките му с Ивон (Евелин Костова), а богаташкият наследник Никола (Явор Бахаров) ще се възползва от обстановката. Сред вилнеещите страсти личният състав ще би трябвало да посрещне евентуален покупател на бедстващия хотел - сериозен вложител, в който феновете ще разпознаят Андрей Арнаудов. Като водещ на търг пък ще се превъплъти Витомир Саръиванов.

Бъдещите младоженци Дарина (Лидия Инджова) и Младен (Иво Аръков) също ще бъдат в центъра на събитията. Предстоящата женитба на научната работничка и морския избавител ще сблъска родителите им, а тлеещият огън сред двете семейства ще разпали невъздържания татко на Младен (Влади Въргала). Като брачен сътрудник ще забележим Алфредо Торес, който виртуозно ще изиграе ролята си главно с езика на тялото. В последния миг елегантната рокля на булката ненадейно ще смени притежателя си, а тържеството ще увисне на косъм.

Приближаващият край на " Съни бийч “ ще сложи един от обичаните герои в сериала пред тежка алтернатива. Гомес (Бойко Кръстанов) ще получи неустоимо предложение, което обаче ще бъде обвързано с едно неотменимо изискване. Той ще би трябвало да реши дали да сложи преди всичко дългогодишните си фантазии и персонални упоритости или да избра другарството, фамилията и любовта. Какво ще избере ще стане ясно в последния епизод на хитовия сериал, който ще се излъчи в четвъртък.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР