Краят на света няма да настъпи на 12 или 22

...
Краят на света няма да настъпи на 12 или 22
Коментари Харесай

Алена за края на света: Няма да ни нападнат рептили на 12 и 22 декември


Краят на света няма да настъпи на 12 или 22 декември тази година.

Това успокои пред " България Днес " топастроложката Алена във връзка терзанията на мнозина, че скупчването на доста двойки в датите и избрани часове е предупреждение за драматичен завършек на човечеството.

" Първо да кажа, че нищо ужасно няма да се случи на хората и в частност на българина. Няма да чуем нашепвания от незрими далечни космополитен другари по какъв начин чудодейно да изсипем върху клетите си глави рога на изобилието. Няма да се отвори портал във времето и рептилите да нахлуят на Земята и трансфорат индивида в плебей. Нищо от това няма да се случи, тъй като в повторението на цифрите на календара няма нищо магично, което да чакаме, а си е един елементарен ден от годината. Неприятното е, че 12.12 е тъкмо 346 ден от 2022-а, което редуцирано до просто число прави 4 - компликации, проблеми, закъснение, неуспех на инициативи. Но умерено - защото календарната година се разграничава от персоналната година на всеки от нас, това притеснително число може да е печелившо, благословено за мнозина ", изясни пред вестника Алена.

Топастроложката прави звездна карта върху комбинацията 12.12.2022 година с час 12.12.12. " Уви, никакви апокалиптични планетарни аспекти. Няма да ни удари метеорит, ще се живее. Може и да се студува, само че привикнали сме при тези цени на парното. Пет повторения на цифрата 12. Очевидно за някои хора дванадесетият час ще удари на 12.12 в 12.12.12 часа. Отново да успокоя - няма да се отвори тунел във времето и пространството и рептилите, съществата с тяло на човек, само че покрито с люспи и глава на гущер, няма да ни поробят и няма да трансфорат Земята в планета за рандеман на естествени благосъстояния. Ако тълкуваме единствено датата, в нея има две единици, пет двойки и една нула. Тълкуването тутакси ще го пропусна, не тъй като в него се крие магичността, а тъй като натрупването на числа води до прекомерно крайни тълкувания. В този час, минута, секунда по-добре си мълчете. Не влизайте в спор, не отговаряйте ", сподели още Алена.

И добави: " В " магическата дата " има цели пет двойки, които ни постановат принудително, срещу волята такт, самообладание, сдържаност. В същото време подтикват към говорене до степен на бръщолевене. В потока от думи мнозина ще прикриват голямата си нерешителност, а други незабелязано ще изрекат това, което желаят да премълчат. " Магичното " в тази дата изисква деяние и верни решения, като постанова възбрана да надскачаме самите себе си и да демонстрираме несъществуващи качества, по тази причина я приемете като даденост в календара, а магичността й подарете на децата, които имат вяра в приказките за магьосници и ще бъдат щастливи да знаят, че скрият ли писъмце до Дядо Коледа, той може да им извърши желанието ".

Алена разтълкува и 22.12.2022 година.

" Взела съм под внимание и часът 22.12.22, с което двойките стават дванадесет. На тази дата, споделят, животът ни щял да се преобърне, ориси да се трансформират, с сила да се презаредим, тъй като денят бил един от най-силните, с най-мощна сила през целия век. Канал във времето няма да се отваря, само че кармични срещи ще има, за положително или по-скоро за отплата. Числото 22 в деня е притежател на кармична отплата, увеличени компликации условие всеки от нас да развива проницателност и нерешителност, с цел да си избавя кожата както може, да запази себе си и да знае, че на никого не може да разчита. Особено внимание е нужно на пътя, денят допуска увеличени злополуки. Като прибавим и часа, още веднъж поучавам - стойте си вкъщи в този час. Избягвайте диалозите. Ако фамилията ви е проблематично, разделете стаите, с цел да не се преобърне животът ви в непредвидена и нежелана посока само поради заложеното от деня, а не поради мистично езотерични приумици, каквито няма ", приключи професионалния си разбор Алена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР