Краят на празненствата по случай коронацията на крал Чарлз завършиха

...
Краят на празненствата по случай коронацията на крал Чарлз завършиха
Коментари Харесай

Багери, кал, стрелба с лък и вкусно хапване: вижте първия кралски ангажимент на принц Луи


Краят на празненствата по случай коронацията на крал Чарлз приключиха по доста занимателен метод за фамилията на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Те посетиха дружно с трите си деца скаутско учебно заведение и станаха доброволци в серия от задачи, които бяха същинско развлечение за децата.

Денят бе кондензиран с страсти и случки - принц Луи подкара екскаватор дружно с татко си, принцеса Шарлот сподели отлични умения по пукотевица с лък, а Кейт Мидълтън разкри сладкия прякор на дребния Луи.
                             

Това бе гоялм ден за принц Луи, тъй като беше първият формален кралски ангажимент за най-малкото дете на Кейт и Уилям. Той и сестра му Шарлот помогнаха в боядисването на саксии за цветя. На въпроса дали желае да стане бояджия, когато порасне, Луи без съмнение отвърна, че желае да стане водач на военен аероплан. Точно като татко си и дядо си!

Следващото предизвикателство за дребния принц бе да подкара екскаватор дружно с татко си . Преди това машината управляваше и брат му Джордж.
                             

Принцеса Шарлот постави в дребния си джоб двамата си братя като сподели отлична пукотевица с лък и уцели десетката от първия път!
                             

След изморителния ден на доброволческа работа, кралското семейство се възнагради с вкусни лакомства към лагерния огън. Тогава успяхме да чуем и сладки метод, по който Кейт се обръща към принц Луи - Луи-буболече.
                             

Вижте още фотоси от занимателния кралски ангажимент тук:
 Забава в калта: първият кралски ангажимент на принц Луи  Забава в калта: първият кралски ангажимент на принц Луи  Забава в калта: първият кралски ангажимент на принц Луи  Забава в калта: първият кралски ангажимент на принц Луи
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР