Краят на ноември настоява за цялото ни внимание. Преминахме през

...
Краят на ноември настоява за цялото ни внимание. Преминахме през
Коментари Харесай

Вашият седмичен хороскоп /25 ноември - 1 декември/



Краят на ноември упорства за цялото ни внимание. Преминахме през една от сериозните му етапи - към 18 ноември. Тогава дълбинни ползи, мощни упоритости и още по-високи желания, за които е невероятно да се приказва или да се разисква обществено, доведоха до промени в настройките на обществото по съответни тематики. Тази линия към момента не е отзвучала и продължава да държи публичните структури, бюрократично-административната система в напрежение - като че ли още веднъж предстоят съществени промени. Точно сред 28 ноември и 1 декември ще се разбере кой, по какъв начин и до какъв брой вярно е извел себе си, своя бизнес, своите професионални планове от задънената улица. Останете ли там, делата ви ще циклят.
Горецитираните дни имат значимо обръщение и мощна атмосфера. Казват: Напуснете утъпканите пътища, отворете съзнанието си за новите благоприятни условия. Никой не би трябвало да се опасява да прави промени и да се трансформира от вътрешната страна, само че би трябвало да го направи осъзнато. Никой не би трябвало да разрешава различен или други да го държат в боязън или със закани.
Между 28 ноември и 1 декември свободната воля би трябвало да се разгърне, само че това може да се случи само, в случай че сме видели новите пътища и не сме се вслушвали в страховитите разкази за иден персонален или публичен неуспех.
Настоящата седмица е време на строителство на новото, особеното и дружно с това е значимо да използваме нов метод към нещата от живота си за реализиране на мост сред нас и хората, които са ни значими. И за какво да не създадем крачка към нови познанства, съюзи, които на идващ стадий ще покажат значимостта си

Овен

Трудности не ви отхвърлят от пътя

Вие би трябвало да сте подготвени на всичко и да пробвате всичко. Ако се появи проблем или се получи пропуск, той би трябвало бързо да се отхвърлен. Трудностите, които се появяват по пътя, няма да ви откажат. Дори в противен случай - ще ви окуражават да действате. Вслушвайте се, апелирам, в интуицията си и в препоръките от общата част. Те ще са ви от изгода на 26, 27 и 28 ноември, когато ще имате толкоз доста неща за приключване, че ще забравите да се оглеждате. Вниманието ви не би трябвало да е притъпено или отклонено нито за момент. При наличието на аспекти Меркурий/Сатурн и де факто назадничав Меркурий е допустимо да се стигне до всевъзможен жанр недоразумения Предлагам ви да вкарате в деяние своите кардинални критерии за оценка на условия и да не се разколебавате.

Телец

Точен мерник - никой не може да ви отклони

Транзитиращото Слънце черпи убеденост от характерностите на настоящите планетни положения. Никой не е в положение да ви отклони от желанията. А и вие разполагате с прецизен мерник и положителни средства за преодоляване на всевъзможни обстановки. Отделно разполагате с поддръжката на Меркурий, Венера и Юпитер, които през тази седмица безусловно стоят зад вашите публични изяви. Прават ви самоуверени, бих допълнила, че на моменти си позволявате повече от нужното. Поради новата поредна ретроградна фаза на Меркурий, предлагам на 26 и на 27 ноември да не протакате нещата, деликатно и логичен да мислите и да вървите към вземането на решения. Не идващия стадий ще е надалеч по-важно да работите за възстановяване на връзката с околния свят.

Близнаци

Честолюбието ви подтиква към изяви

Независимо къде ще сте, вие ще показвате, че сте прочувствено свързани с околните си, с родния дом, с нещата, които към този момент месеци наред подготвяте за решение. Честолюбието ви подтиква към изяви. Мнозина ще създадат неща, за които са си мислили, че не им доближават сили или качества, ще създадат промени в своята линия на държание. И вярно! Затова настоявам, че това е вашата седмица. Въпреки, че звучи ужасно, в реда на нещата е да остана вярна на обективизма и да кажа, че съгласно другите хора дейностите ви през днешния ден търпят рецензия. Причината е във взаимоотношението на рожденото ви Слънце с Меркурий, Сатурн и Нептун от знаците Стрелец и Риби. Не го разчитайте като конфликтно, а го приемете като провокиращо ви да дейставате дипломатично, внимателно. Поради тези условия, чакам новопоявилите се към 26-28 ноември примамливи оферти да не се осъществят. Краят на седмицата е несъответствуващ за значими решения - единствено ще усложнят живота ви.

Рак

Ръцете ви сърбят за ремонт

Предстои ви разтревожен интервал. Вие се притеснявате, че не разполагате с задоволително време за значимите неща. И е по този начин. Разбирам какво е да си притиснат от събитията. Не се залъгвайте, че е допустимо " да си посадите " оптимистично въодушевление. По-добре се концентрирайте върху належащите каузи и контактувате интензивно с тези, които имат повече опит или знания по тематиките, които ви вълнуват или по въпросите, които разрешавате. И още един съвет. Не демонстрирайте непукизъм, нито незаинтересованост или мързел. Същестуваха повшена заплаха от неточности на 26, 27 и на 28 ноември. Те могат да ви костват пари. Единствените часове, които можете да отделите единствено за себе си, са през дните 30 ноември и 1 декември. Тогава атмосферата в близост е по-стабилна. Ще изпитате предпочитание да спретнете ремонт или да осъществите отдавнашното си желание за разкрасяване на домашния интериор.

Лъв

Прегръщате нова концепция

Вие се нуждаете от отдих и е добре, че сте взели решение той да е в този момент. Тази част от нормври е най-подходящият миг за релаксиране, за профилактични прегледи, за грижа за външния тип и кондицията. Потърсете си компания за общи прекарвания през свободните дни. Вие се нуждаете от чувството, че можете да споделите прекарванията си и да дискутирате по тематиките, които ви вълнуват. Транзитиращото Слънцето и Меркурий са мощни и повлияват дейностите ви. Заедно със Сатурн двете планети са в положение да ви дадат самочувствие и да подсилат желанието ви сами да направлявате живота си. Засилва се увереността ви, че разполагате с веществен запас и той би трябвало да ви разреши да постигнете задачите си. След неспокойното начало на месеца краят на ноември ще покаже на какво сте способни, когато прегърнете една концепция. 26, 27, 28 ноември ще са комплицирани дни единствено за тези, които имат намерение да си обясняват връзките.

Дева

Отваряйте очите си на четири

Не се надявайте на отдих. Тази седмица от ноември ще ви показа в нова светлина и ще покаже на близките на какво сте способни. Мнозина ще разсъждават по тематиката дали досегашните им старания са си заслужавали и дали не е време да погледнат в нова посока. Дали тя ще е в персонален проект или в професионалната сфера, или и в двете, зависи от персоналната обстановка при всеки от представителите на знака ви. Вашият астрологически шеф Меркурий се приготвя за следващата си ретроградна фаза. Тя ще се реализира върху територията на знака Стрелец и ще има извънредно въздействие върху вашите планове. Моля, отваряйте си очите на четири. Откажете се от вземането на решения, без значение на какъв стадий сте с тяхната подготовка. На 26, 27 и на 28 ноември се въздържайте от полемики, оттеглете се от конкуренция, която може да изчерпи всичките ви свободни средства. Не инвестирайте в взаимни планове. Всичко това ще ви напрегне.

Везни

Подредете стратегия до края на годината

Как да се възползвате от позитивната страна на силата, която идва към вас от съчетанието Слънце/Марс? Като вземете решение да придвижвате по едно и също време нови и остарели планове. Колкото сте по-натоварени, толкоз по-добре. Ще отметнете много работа и ще може да си позволите отпуск тогава, когато ви се приискате. Само не се напрягайте. Ако се окуражавате да се впуснете в конкуренция със периодите, рискувате да извършите неточност и по този начин те да се отдалечават. Неудовлетвореността ви ще е видна за всички. За да си върнете ритъма, наложете си деен отдих през уикенда, отклонете предложение за пътешестване. Съсредоточете се в нареждане на програмата до края на годината. Така ще се възползвате от главното преимущество на интервала – да останете правилни на себе си и да имате повече време за желаните занимания.

Скорпион

Възползвайте се от Меркурий

Вие сте сполучливи, вие сте новатори. Не се колебайте да действате, само че правете нещата дискретно и независимо. Не се хвърляйте към начинания, които ще ви задължат по-късно да вършиме неща, които не харесвате. Транзитиращите Слънце и Меркурий ще се пробват да подсилят страховете, че не се справяте, че някой ви готви капан и впрочем. Дори да имате сходни интуиции, подтиснете ги. Те не са продуктивни и на този стадий могат да отведат дейностите и решенията ви в неверна посока. Лесно бихте им се измъкнали, в случай че предпочетете да вършиме познатите ви неща по познатия ви метод и с/сред познати хора. Това движение и посока поддържайте до 1 декември. На 30 ноември и на 1 декември Венера прави специфичен аспект с Меркурий. Вие сте единствените представители на Зодиака, които ще се възползвате от неговата сила: направете всичко допустимо да не изпуснете шанса за триумф в бизнеса.

Стрелец

Осребрете напъните си

Ноември стартира и ще приключи при вас динамично. Ще направя умозаключение, че бе един разтревожен месец. Многото задания и поредицата от начинания са повода да се чувствате претрупани. Но не се оплаквате. Убедени сте, че в този момент е подобаващото времето за нещата, с които сте се заели. И на инат на натовареността ви настроението ви е чудесно. Раздвижването събитията във професионалната среда е част от опциите, които се отварят пред вас. Чувствате, че сте в правото си да диктувате разпоредбите на играта. Благодарение на Слънцето и Сатурн ще утвърдите престижа си на 27/28 ноември и евентуално ще съумеете да осребрите напъните си. Очаквам само първите два дни - 25 и 26 ноември - да са напрегнати поради мощната какофония межу Меркруий/Сатурн. Прогледнете и си дайте сметка, че е най-добре да разчитате за сериозните неща на себе си.

Козирог

Спестете огромните разноски

Отличава ви желанието да знаете, да научавате нови неща. В този смисъл сте непоправими идеалисти, тъй като си позволяте светът да ви изненадва и да ви очарова. Искате животът ви да е цветен и друг, тъй като по този начин се чувствате сигурни в себе си. Не съм уверена, че другите ще открият логичност в държанието ви, само че вие сте родени под знака на Козирог и работите със свои лични правила на мислене, които направляват дейностите ви. Покрай устрема си да подредите освен своя живот, само че да оправите и света, се надявам да сте внимателни в персоналния си живот. Не си позволявайте волности и непотребни думи, в случай че дължите на спокойствието. Не сте подготвени и за огромни разноски. Лятото не беше обилно към вас във финансово отношение. На 27, 28 или на 29 ноември хвърляйте по едно око на сметките си и се пригответе да зачертаете някои разноски.

Водолей

Радости и безредици у дома

Вие сте удовлетворени от себе си. Ноември бе сложен за вас, само че напъните ви дадоха резултат. Постепенно се завръща вашата убеденост, а проектите ви се уголемяват. Срещи и диалози, извършени при започване на интервала ще дадат звук на останалите дни. Препоръчвам ви да наблягате на слубежно-професионалните каузи, тъй като уменията ви да се справяте с образуване и администриране несъмнено са се развили напоследък. Не се боите да ви гледат като човек, от който доста зависи, само че който не се опасява да поема и повече отговорности. След 28 ноември обстановката се трансформира – вие също. От настоятелен човек се превръщате в разчувствуван сътрудник. Много наслади и приятни моменти ви чакат под фамилния покрив. Това важи и за тези, които ще ви вършат компания. Не се скъпете на думи и разговаряйте, в случай че смятате, че от това ще завоюва връзката ви.

Риби

Пак нестабилни страсти

Вие сте разколебани - вътрешно. По своята природа знакът ви е " воден " и " преносим ", което допуска доста и непостоянни страсти. Сигурна съм, че в този момент провокативността ще ви влезе в работа. Не единствено на работното място, само че и в любовта ще ви се наложи да се възползвате от уменията си да убеждавате хората в това, което чувствате. Настоявайте, че знаете какво им е нужно или какво би трябвало да създадат. Мнозина измежду вас ще се посветят на социална идея, ще създават мецанатски прояви и по този начин ще затврърдят своя имидж. Други ще са по-скромни и ще се задоволят с проява на благотворителност и милосърдие в семейно-домашна среда. След първата вълна на еуфория към 28 ноември ще установите, че сте прибързали с някои изводи, че сте работили импулсивно. Все още не е късно да се възпрете във връзка с нови начинания. До края на месеца живейте без огромни проекти за бъдещето. Събирайте хрумвания пред старта в новата година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР