Краят на лятото изпращаме заедно с всички Вас, приятели на

...
Краят на лятото изпращаме заедно с всички Вас, приятели на
Коментари Харесай

На 6 септември: Само левче за спускане по Ролбата

Краят на лятото изпращаме дружно с всички Вас, другари на щурите мокри занимания, като Ви подаряваме промоционална цена за втурване по – единствено левче!



Единствено в понеделник, на 6 септември, Ви каним при нас, на Южния плаж във Варна, да се спускате по водната ни пързалка и да се забавлявате като за последно през този сезон! Отдайте се на смеха и водните завършения, погледнете морската простор и плажа от високо и се заредете с страсти – единствено за 1 лев на втурване! 



Комбинирайте примамливото ни предложение със своя празничен обяд, тъй като при нас, в , Ви чакат автентичен интериор на закрито, маси на плажната линия и край басейна, разнородни морски изкушения, прясна риба, свежи салати, неустоими десерти и отлично обслужване. И несъмнено, охладено вино, студена бира или лимонада!



Споделете с нас своя празник – Денят на Съединението! Елате да изпратим лято 2021 – с детски пакости и завършения! Спуснете се по Ролбата – с цел да Ви върви по вода и през зимата! Само на 6 септември – 1 левче, с цел да се пързаляте по паметната и обичана на генерации варненци водна пързалка!

Чакаме Ви!

 

*публикация

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР