Краят на една година и началото на следващата винаги е

...
Краят на една година и началото на следващата винаги е
Коментари Харесай

Бягство от Корнелия, Костя плаща, но не казва откъде са парите - какво избрахте през февруари 2023 г.


Краят на една година и началото на идната постоянно е необикновен интервал – тогава вършим равносметка на това, което сме претърпели, чули, видели и... прочели. Осъзнаването на наученото през последните 12 месеца, може да ни помогне да минем по-лесно през идващите – да не вършим същите неточности, да не слушаме същите подправени „ герои “, претендиращи за гласовете, мозъците и доверието ни, да разберем най-сетне кое е значимото за живота ни.

Клуб Z стартира една кратичка поредност – в нея вършим резюме на миналата година през призмата на вашите читателски желания. Показваме ви месец след месец кои бяха най-четените от вас материали – тъй като умният човек помни, а този, който има памет, прави по-малко неточности.

Трите най-четени изявления през февруари 2023 година бяха:

Изборът ви през февруари следва настоящите вести – избягалия от Корнелия Нинова кмет на Българска социалистическа партия или парадокса Костя Копейкин да заплаща по заеми повече, в сравнение с има. Но въпреки всичко второто място е знаково. То е отдадено на поредицата ни „ Дневникът на една харкивчанка “, в който журналистката Анна Гин разказва зверствата на войната в Украйна.

Прочели сте още:

Голяма част от текстовете, които са привлекли вниманието ви, са отдадени на войната в Украйна и резултата от европейските наказания:

Най-краткият месец пред отминаващата година е своего рода оракулски. Неповторимата Лола Монтескьо е привлякла вниманието ви с питането какво да вършим с Монумента на окупационната Червена войска, което напълно неотдавна получи своя напълно на практика отговор под формата на флекс и кран. Но също по този начин тя прави едно от първите изявленията със напълно семплия по това време ИИ (изкуствен интелект), забелязвайки приликата с естествения на РР (Румен Радев).  Изводът не е доста вежлив. За втория.

Февруари е привлякъл вниманието ви и с развръзката в Народния:

Утре четете: „ Започва борбата за Бахмут, а Клуб Z е във Viber - какво избрахте през март 2023 година “
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР