Краят на една година и началото на следващата винаги е

...
Краят на една година и началото на следващата винаги е
Коментари Харесай

Руски драми, български социализъм и италианска мафия – какво избрахте през януари 2023 г.


Краят на една година и началото на идната постоянно е необикновен интервал – тогава вършим равносметка на това, което сме претърпели, чули, видели и... прочели. Осъзнаването на наученото през последните 12 месеца, може да ни помогне да минем по-лесно през идващите – да не вършим същите неточности, да не слушаме същите подправени „ герои “, претендиращи за гласовете, мозъците и доверието ни, да разберем най-сетне кое е значимото за живота ни.

Днес Клуб Z стартира една кратичка поредност – в нея ще създадем резюме на миналата година през призмата на вашите читателски желания. Ще ви покажем месец след месец кои бяха най-четените от вас материали – тъй като умният човек помни, а този, който има памет, прави по-малко неточности.

Трите най-четени изявления през януари 2023 година бяха:

И, в случай че си мислите, че и идващите не са отдадени на Русия – бъркате. Още един коментар е спечелил вниманието ви:

Както и документалната поредност за азерския газ:

Но и най-новата съветска кола.

И пропагандата на любимците (по това време) на Путин:

Поредицата на Клуб Z, в която ви описваме за ужасите на комунизма „ 100 въпроса за тоталитарната страна “, също е намерила своето място с два материала измежду най-четените текстове.

Голям интерес е привлякъл и хванатият след повече от 30 години търсене необут на Коза Ностра (малко не му доближава, с цел да влезе в класацията):

Това важи и за още две огромни тематики, която получиха своето развиване по-късно през годината. През януари Румен Радев съумя да сплоти (срещу себе си) тези партии, които по-късно ще назовем „ сглобка “:

И през същия месец ГЕРБ „ поряза “ Наказателно-процесуален кодекс и по-специално поправките, които целяха въвеждане на ефикасен механизъм за надзор на основния прокурор.

От позицията ни 12 месеца по-късно, мъчно можем да кажем, че денят не се е познавал по сутринта. „ Сглобка “ към този момент има и публично, само че странните въртеливи придвижвания на ГЕРБ все по този начин не разрешават никаква непоклатимост.

Утре четете: „ Бягство от Корнелия, Костя заплаща, само че не споделя от кое място са парите - какво избрахте през февруари 2023 година “
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР