Краят на 2017-а година вече не е чак толкова далеч.

...
Краят на 2017-а година вече не е чак толкова далеч.
Коментари Харесай

2018-а – Годината на жълтото земно куче

Краят на 2017-а година към този момент не е чак толкоз надалеч. Според китайския календар, към момента сме под въздействието на Червения огнен петел. На 16 февруари, темпераментният и гръмък Петел ще отстъпи място на Жълтото земно куче под чието въздействие ще останем до 4-ти февруари 2019 година.

Хората, родени в Годината на кучето (1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018), имат най-хубавите черти на човешката природа. Те са почтени, другарски настроени, лоялни, умни, великодушни и имат мощно възприятие за отговорност. От отрицателна позиция, те могат да бъдат студени, извънредно упорити, сериозни към другите и не са положителни в обществените действия.

Каква ще бъде 2018-а година?

Китайският хороскоп демонстрира, че след големите провокации през последните две години, Годината на жълтото земно куче може да се чака да бъде доста по-малко трагична за всички скотски знаци. Тъй като Кучето е животно на действието, това ще бъде добра година във всяко отношение, само че и изтощителна. Ще бъдем щастливи, само че разочаровани, отпочинали, към момента изтощени, радостни.

„ Планиране “, „ отсрочване “ и „ немарливост “ са думи, които ще би трябвало да премахнете от речника си в Годината на жълтото куче. Кучето ще форсира инициирането на всичко, само че това в това време ще докара до напън и стрес в всекидневието.

За хората, родени под знака на Кучето, 2018-а ще е доста добра година във връзка с финансовите аспекти, само че доста сложна от позиция на здравето.

Конструктивен и ефикасен мъдрец, Кучето напредва мъчно, само че с доста добре дефинирана цел. То е отдадено на неговия блян, само че постоянно ще се съобрази с разпоредбите, избрани от болшинството. Поради високото си равнище на морал и своя идеализъм, то има наклонност да надвишава границите си и може да изисква несъразмерна преданост и смирение от другите.

Кучето не е сантиментално, само че е добър герой и добър аставник. Никога няма да допусне проваляне или крах да го смъкна, само че то няма и да се самозабрави, откакто реализира триумф.

Годината на жълтото земно куче е година на обществена смяна, а също и смяна в метода, по който живеем живота си. Ще видим промени по отношение на това ка се храним, по отношение на нашите привички.

Под егидата на признака Куче, новата година дава обещание отвореност, приемливост и нововъведения, позитивни промени. Всички ще имаме опцията да подобрим живота си и да го създадем по-красив, само че не и с цената на мързелуване.

По отношение на любовта ще задуха по този начин чаканият вятър на смяната и ще видите редица промени в любовния ви живот. Това е времето на самотните, търсещи обич, които ще би трябвало да се доверят на възприятията си. Ще има повече бракове, както и повече бебета.

Очаквайте и подробна характерност за всеки зодиакален знак от китайския календар за 2018-а година. Мислете положително и направете по този начин, че животът ви да бъде едно знамение. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР