Край със самотните вечери на Венета Райкова! Водещата на „Папараци”,

...
Край със самотните вечери на Венета Райкова! Водещата на „Папараци”,
Коментари Харесай

Венета Райкова с нов мъж?

Край със самотните вечери на Венета Райкова! Водещата на „ Папараци”, която към този момент близо 2 години е разграничена с мъжа си Тихомир, най-сетне е намерила мощно рамо, на което да се опре, шушукат осведомени.

Тв звездата е видяна да се прибира късно вечер в приятна мъжка компания.

Русокосата дама била засечена неотдавна от съседи с доста приветлив мъж, който завела в дома си. Действието се развило преди няколко дни, малко преди среднощ. Хората инцидентно забелязали колата на Венета, в която пътувала освен тя, както нормално, само че и нейният чужд компаньон. Съседите обясниха пред „ Уикенд”, че виждат този човек за първи път. Затова допускат, че връзките му с хитовата водещата са от скоро. Фактът, че двамата са пътували с нейната кола, която тя сама карала, кара хората да считат, че индивидът надали е от най-богатите – другояче нямаше да се постанова да го возят. За сметка на това изглеждал добре и се държал с Райкова като същински джентълмен.

Това е първият мъж, с който телевизионната водеща, която е и най-продаваната българска писателка, е забелязвала след развода си при започване на предходната година. Тя и мъжът ѝ Тихомир оповестиха, че се разделят, малко откакто посрещнаха дружно Новата 2018-а. Въпреки че заживяха в разнообразни жилища, двамата резервираха положителните си връзки в името на 10-годишния си наследник Патрик и 13-те години брак зад тила си.

Откакто е сама, Венета не стопира да се оплаква от самотата в леглото си, което не било виждало мъж, откогато Тишо се изнесъл. Явно обаче този мъчителен интервал в живота ѝ е останал в историята. Сега водещата сияела от благополучие. На всички в тузарския комплекс, в който живее, им правело усещане какъв брой добре наподобява в последните дни. „ Направо е разцъфнала!”, разясняват съседите. И отдават блясъка в очите ѝ на нова обич.

Засега самоличността на мъжа, с който водещата се прибира, остава мистерия. Той не е обществена персона. Предполага се обаче, че откакто се е стигнало до домашни визити, нещата сред него и русокосата дама са съществени. Не е ясно дали тя към този момент то е срещнала със сина си Патрик, или го е завела в дома си, когато момчето е бил при татко си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР