Край на спекулациите и проблемите с договорите на Конър Макгрегър

...
Край на спекулациите и проблемите с договорите на Конър Макгрегър
Коментари Харесай

Официално: Конър Макгрегър ще се бие през януари

Край на спекулациите и проблемите с договорите на Конър Макгрегър и Дъстин Порие. От UFC оповестиха публично борбата им и двамата ще оглавят UFC 257, което ще се организира в Абу Даби или Лас Вегас на 23 януари. Втората им среща ще бъде в лека категория, mma.bg.

Диаманта ще опита да отмъсти на Макгрегър, който преди години го нокаутира в категория перо. И двамата израснаха доста от първата им среща и спечелилият ще се приближи до купата в категорията, която в близко бъдеще ще бъде отнета от Хабиб Нурмагомедов, който се отдръпна от ММА.

Макгрегър е с връх 22-4 в ММА и в последната си борба нокаутира Доналд Серони за 40 секудни през януари тази година. Той е някогашен двоен първенец и печели 3 от последните си 4 борби в клетката. През 2018 година Хабиб Нурмагомедов го победи със събмишън. Конър завършва 20 от борбите си и 4-те му загуби са със събмишън.

Порие е с връх 26-6-1 в ММА и печели 6 от последните си 7 борби. Дъстин е някогашен краткотраен първенец и в края на предходната година загуби купата си от Хабиб Нурмагомедов. Това му спря серия от 5 следващи победи. " The Diamond " се завърна с победа над Дан Хукър в края на юни тази година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР