Край на парламентарната криза! Премиерът Бойко Борисов за пореден изгаси

...
Край на парламентарната криза! Премиерът Бойко Борисов за пореден изгаси
Коментари Харесай

Борисов изгаси пожара в държавата ОБЗОР

Край на парламентарната рецесия! Премиерът Бойко Борисов за следващ изгаси пожара в страната и избра мира. След като Българска социалистическа партия сложи ултиматум, че бойкотира съвещанията на Народно събрание, до момента в който Главчев не напусне, министър-председателят пристигна през вчерашния ден в Народното събрание на пожар, преди депутатите да стартират работа, привика Главчев и му сподели - " Решавай ".

Борисов се включи в изключителния председателски съвет и след края му съобщи, че стабилността на страната е по-важна от всичко. Той още в четвъртък укори Главчев, че си е изпуснал нервите, като е изгонил Корнелия Нинова от съвещанието на Народното събрание в сряда.

Така още в първите минути на парламентарния ден Димитър Главчев разгласи, че подава оставка. " Това е честен акт, желая да се възвърне естествената парламентарна процедура и да не хвърляме сянка върху европредседателството, тъй като държавното управление работи добре и страната работи добре ", сподели Главчев от трибуната. Заместничката му Цвета Караянчева беше определена за ръководител на Народно събрание.

Всичко по тематиката на страници 6-7
тагове бойко борисов димитър главчев парламент ръководител цвета караянчева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР