Край на мустакатия период сложи Деян Донков. Звездата на Народния театър

...
Край на мустакатия период сложи Деян Донков.
Звездата на Народния театър
Коментари Харесай

След Covid и проблеми с „Калигула“, Деян Донков остави мустака в Япония

Край на мустакатия интервал постави Деян Донков.



Звездата на Народния спектакъл Иван Вазов се завръща от Япония без присъщия си за последните месеци мустак. Динката най-сетне пусна фотоси от страната на изгряващото слънце, където дружно с трупата на първия ни спектакъл дебютираха с „ Калигула “. От тях излиза наяве, че точно пътешествието до Япония става мотив Донков да се обръсне. За благополучие на най-върлите му почитателки той още веднъж е добре познатият им сексимвол.

С „ Калигула “ екипът на Народния съумя да провокира същински възторг в Япония. Въпреки сериозните премеждия, през които минават, звездният състав съумява да изиграе пред претъпкана зала шедьовъра на Албер Камю. Проблемите на екипа стартират с кацането им когато основният артист Деян Донков дава позитивен тест за коронавирус и се постанова да бъде карантиниран за седмица.

 По-късно режисьорката Диана Добрева схваща, че контейнерът с декорите и костюмите е блокиран и надали ще дойде в точния момент. Благодарение на японския екип те съумяват да построи всичко отначало, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР