Край! Една цяла ера отива! Мис Плеймейт“ спира да се

...
Край! Една цяла ера отива! Мис Плеймейт“ спира да се
Коментари Харесай

Ето ги новите Мис Плеймейт! Кандидат-кметицата на Момин проход най-сетне се прослави

Край! Една цяла епоха отива! „ Мис Плеймейт “ стопира да се организира. След тъкмо 16 години най-скандалният конкурс завърши. Тъжната за мнозина вест бе оповестена на последния конкурс, който се организира в неделя.

Заради противоепидемичните ограничения събитието се състоя при затворени врата. И бе излъчено онлайн. „ Това е краят на „ Мис Плеймейт “! От следващата година ще има нов сходен конгрес „ Плейстар “. Причина за прекъсването е, че от международния „ Плейбой “ и „ Плеймейт “ стопират с празненства и състезания онлайн. И ние минаваме на онлайн платформа за видео, снимка и интелектуални текстове. И ще продължим да сбъдваме фантазиите на родните Пепеляшки “, изясни един от уредниците на най-скандалния конкурс Любен Дилов-син.

И като за последно, състезанието завърши с самоувереност. Тази година тежката корона бе сложена на главата не на една, а на цели две бръмчалки, жадни за популярност. Това е безспорен казус в историята на състезанието. С купата „ Мис Плеймейт “ се окичиха скандалната кандидат-кметица на Момин проход Диана Габровска и палавата Ева Славова от София .

Любопитно е, че и двете са майки. Ева има 9-годишна щерка. А Габровска е родила две деца. Дамите събраха напълно еднакъв избор, включващ интернет гласоподаване и избор на журито в състав Жени Калканджиева, DJ Дамян, миналогодишната носителка на короната Михаела Тодорова, Ники Кънчев и други.

Ева и Диана ще си разделял премията от 20 бона, както и чисто нов автомобил. Как ще се схванат за колата, и двете още не знаят. „ Това е огромна победа за мен “, бяха първите думи на Габровска.

„ Точно една година след абсурда с голите ми фотоси съумях на инат на всички мои недоброжелатели. Горда съм от себе си. Не мога да си изкривявам душата. Скандалът с фотосите ми оказа помощ да печеля. Той остави белег върху мен, който в никакъв случай няма да изчезне “, сподели още Габровска , която има единствено една намеса по тялото си.

„ Слагала съм си единствено силикон в гърдите “, признава Диана. А на въпроса какъв брой кубика има, декларира уклончиво: „ Достатъчно “.

Другата победителка Ева още не може да осъзнае какво й се е случило. Въпреки че има тапия по италианска лингвистика, хубавицата работи като танцьорка. „ Още не знам какво става! Трудно ми е да осъзная, че съм носителка на короната „ Мис Плеймейт “, освен това последната победителка “, сподели единствено за „ България Днес “ 30-годишната Славова.

„ Спечелих журито с усмивката си и спортния си хъс. Години наред упражнявам баскетбол, плуване. Имам и медали “, разкри русокоската. Ева е много модифицирана. Тя не крие това . „ Имам корекции. Няма нищо неприятно в това една жена да се барне. Стига това да не е прекомерно “, споделя Славова .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР