Кръвната група на всеки човек дава информация относно червените кръвни

...
Кръвната група на всеки човек дава информация относно червените кръвни
Коментари Харесай

Учените откриха, че дълголетието и добрата ни форма зависят от вида на кръвната група – подсилите организма си с такъв чай, ако искате да сте здрави

Кръвната група на всеки човек дава информация по отношение на алените кръвни телца и зависи от веществата, които се съдържат в клетъчната мембрана. Изследванията през годините демонстрират, че кръвната група оказва въздействие върху цялостното ни здраве. Най-голяма опция да се преборят с заболяванията и инфекциите да вземем за пример са носителите на кръвна група 0, които са към 45% от цялото население на земята. Най-неустойчиви, въпреки че постоянно има разногласия по този въпрос, са хората с кръвна група А, които са към 40%.
Вижте по какъв начин другите кръвни групи въздействат на здравето и ни кажете дали написаното за вас е правилно.

АВ
Вие имате добре развита вътрешен глас, само че и понижено либидо, заради което на мъжете се предлага да употребяват чай от мента и коприва, както и от сандалово дърво, мента, зелен чай и божур. Не сте податливи на стрес, което също се отразява добре на здравето ви.
В
Имате податливост към развиването а автоимунни болести, метаболизмът ви е понижен и постоянно се чувствате доста изтощени, само че в същото време имате проблеми със съня. Можете да се похвалите със здрава храносмилателна система, само че за жал тя не може да се оправи с бактериите. За вас се предлагат чайове от маточина и салвия, зелен чай и алена боровинка.

А
За вас е присъща мощната и добре изразена емоционалност, която ви прави податливи на стрес. Съответно равнището на кортизола в тялото ви, който се подвизава още под името хормон на напрежението, е високо. По тази причина е желателно да консумирате растителна храна и да се отдавате на техники за разпределяне на мозъка като медитация и йога. Чайовете от невен, жасмин, мащерка и зелен чай ще ви се отразят добре.
0
Месото е доста потребно за вашия организъм, само че не може да се каже същото за глутена и млечните артикули. Вие щадите мозъка си и се пробвате да ограничите напрежението, само че пък постоянно страдате от киселини в стомаха. Чайовете, които ще се отразят добре на вас, са жен-шен, мате и зелен чай с джинджифил.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР