Кръв, гол харем и латексов костюм приближават Say10 до трейлър

...
Кръв, гол харем и латексов костюм приближават Say10 до трейлър
Коментари Харесай

Джони Деп- бял и развратен в клип на Мерилин Менсън

Кръв, гол харем и латексов костюм доближават Say10 до филмов откъс на Зловеща фамилна история

Едно от най-здравите другарства в международния шоубизнес – това сред Мерилин Менсън и Джони Деп, най-накрая преля и на дребен екран, написа екран. Култовият артист поставя злокобната брашняна основа за грим на другарчето си във видеото към Say10 (б.а. игра на думи със Сатана), настоящ сингъл от албума Heaven Upside Down, който стана пазарен факт предишния петък.

Сюжетът нарежда двамата като ин и ян, извратената форма на положителното против порочното и завладяващо зло, черното против бялото в кукловоден спор. „ Не наричайте това „ изкуство “. Говорим за мъже с ерекция в стая цялостна с вампири и за музиката, дребосъче. Музиката е еквивалента на смрадливата ми, мръсна кръв, полепваща по лицата ви. “, повдига метафоричната завеса зад колаборацията потрес рокера. „ Той е нещо като Белия крал, а аз съм Черният и носия латекс. Боричкаме се,

имаме крепко сдърпване като библейските Каин и Авел,

и на финала аз спечелвам. “, прави дисекция на сюжета Менсън.

Както повелява дворцовия етикет, заложен в историята, двамата са позиционирани на обилни тронове един против различен, а към талиите им се вие обръч от голи женски тела. Кривата мутра на Менсън и тежкият му готик ботуш постоянно се стоварват като сянка на подозрение върху рамената на Деп.

Усещането, че гледаме филмов откъс на някой от по-развратните сезони на „ Зловеща фамилна история “ се ускорява на финала, когато някогашния рок публицист пука пликче кръв в лицето си.

Червената течност продължава да блика обилно върху него, до момента в който единственото облечено момиче във видеото стопира да симулира оргазъм и взема решение да потърси символичния ухажор от съня си лазейки през тясна тръба към светлината.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР