Кратка се оказа работата на Митьо Маринов като лице на

...
Кратка се оказа работата на Митьо Маринов като лице на
Коментари Харесай

Решено е: bTV бие шута на водещ, който се изложи брутално в ефир

Кратка се оказа работата на Митьо Маринов като лице на „ Тази събота и неделя “ по БТВ. Работата на водещия не спори и продуцентите на предаването по никакъв начин не са удовлетворени от неговото показване досега, написа „ Уикенд “. 

Митьо се пробва да бъде занимателен водещ, само че е очевадно, че няма възприятие за комизъм и не му се получават шегите. На началниците му към този момент им пристигнало до гуша да треперят всякога каква „ истинска “ смешка ще пусне и по тази причина почнали кастинг за нов водещ.

Некомпетентността на Маринов е видна даже за гостите му. Неотдавна се наложи актрисата Силвия Лулчева да му прави забележка, че не се е подготвил добре за изявлението с нея.

Преди седмица пък Митьо си направи неуместна смешка, до момента в който актрисата Луиза Григорова обясняваше за промяната на сътрудниците в любовта. Тогава водещият опита да бъде занимателен с репликата „ викат му „ суингъри “, което обаче не беше на място, тъй като ставаше въпрос за любовна пиеса, която разкрива голям брой усеща.

Митьо Маринов има богат опит като кореспондент. Близо 10 години той се занимаваше с отразяване на политически събития.

Като водещ на предаване обаче е цялостна тъга. Повечето фенове са на мнение, че му липсва опит и един вагон книги, с цел да бъде добър водещ./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР