Кратка лична и професионална визитка, акцентите в работата на служителите

...
Кратка лична и професионална визитка, акцентите в работата на служителите
Коментари Харесай

Директорът на полицията във Видин се срещна с журналисти

Кратка персонална и професионална визитка, акцентите в работата на чиновниците от регионалната дирекция и трите районни ръководства в района, връзката с институциите, локалната власт и медиите – това бяха тематиките, показани от новия шеф на полицията в крайдунавския град на днешната среща с локалните публицисти.
Служител на Министерство на вътрешните работи от 23 години, правист по обучение, с професионална кариера в Районното ръководство в града на скалите, през последните две години – шеф там, а от 19 март – шеф на ОД МВР-Видин, уточни старши комисар Петър Коцин.
„ Аз съм отборен състезател, отзивчив, придирчив и към себе си, и към близките. Областната дирекция е дребна, стегната териториална конструкция на Министерство на вътрешните работи, с положителни индикатори и устойчиви резултати през последните две години. Продължаваме да работим, насочени към опазване и повишение на резултатите”, добави новият шеф. Той очерта акцентите в работата на служителите на реда от област Видин: противопоставяне на битовата престъпност и наркоразпространението; предотвратяването и разкриването на закононарушения, носещи загуби и вреди на фиска; дейна предварителна защита по линия на телефонните измами; противопоставяне на корупцията, предварителната защита на вътрешната корупция, непоквареност и държание, недопускащо прояви на корупция.
„ Уверявам Ви, че чиновниците на регионалната дирекция и трите районни ръководства ще работят на цялостни обороти – наше професионално и морално обвързване е да осигурим публичния ред и спокойствието на жителите на Видинска област. Диалогът в работата на полицията с представителите на институциите и локалната власт ще продължат. Категоричен съм, че тясното взаимоотношение е значимо за реализиране на нашите цели”, увери старши комисар Петър Коцин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР