КРАТЪК НАРЪЧНИК КАК ДА НЕ БЪДЕШ БАНАЛЕН ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

...
КРАТЪК НАРЪЧНИК КАК ДА НЕ БЪДЕШ БАНАЛЕН ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН
Коментари Харесай

Как Мирон превъртя Св. Валентин?

КРАТЪК НАРЪЧНИК КАК ДА НЕ БЪДЕШ БАНАЛЕН ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

Как да не бъдеш прост? Това е най-големият проблем с наближаването на 14-ти февруари. Сърцата, плюшените мечета и розите освен са втръснали, само че и са извънредно незадоволителни, най-малко в моя случай. Е, за скромния бюджет на един младеж или 20 годишен момък, букет и шоколад може да се окажат сериозна инвестиция, само че си заслужава, когато задачата е жадувано с боязън мачкане на чаршафи. При по-зрелите мъже, обаче, предизвикването е доста по-сложно. Колкото по-дълга е една връзка, толкоз по-трудно е да поддържаш огъня с нови и нови изненади, а залогът към този момент не е толкоз за мачкането на чаршафите, а по-скоро за тяхното гладене.



Преди 15 години направих най-големия подарък на жена ми – наследник, на име Валентин. Сега на всеки 14-ти февруари честваме имен ден на ултимативния плод на любовта ни. Такъв подарък няма по какъв начин да го биеш (ъ-ъ нямам поради да бием момчето, сещате се), а също така бебетата изискват по-сериозно обмисляне. Затова да поразсъждаваме какви истински други възможности има.

Да счупиш огледало носи седем години нещастна обич – същият резултат можете да постигнете с подарък тиган или тенджера за Свети Валентин. Това, че любовта на мъжа минава през стомаха, не е опрощение да подариш на обичаната си каквото и да е, обвързвано с кухненски отговорности. Също по този начин не е сантиментално да подхождаш с обикновени хитрости – да вземем за пример да замениш плюшеното мече с плюшено тигърче (или по-лошо – крокодилче) или пък букетът рози със саксия мушкато. Никакъв комизъм! Казва ви го сценарист на комедии с над 20 годишен стаж в малкия екран. И също с над 25 годишна връзка. Бижута, облекла, екскурзии – всичко е по-добре. Но година след година хрумките почват да намаляват…

Тия дни напряко се родих, тъй като открих цялостен набор от хрумвания за хубави дарове на изцяло ненадейно място – платежното приложение. Инсталираш си го на смарт телефона, свързваш го с банковата си карта и можеш да пращаш и получаваш пари от други консуматори на мига. Може дoри да си пишете през приложението (само подмигвам към тези, които имат по повече от един 'другар в живота'- в този чат няма кой да надниква). предлага понижения при техни сътрудници – щом ги видях, още на пръв взор ми се оформи проект за истински дарове за идващите най-малко пет години.

Кое по-напред? Забелязах – оферират доста истински пътувания. Вярно, че по-късно двугодишно изгнание вкъщи съм подготвен на всичко, с цел да избягам от у дома, само че това звучи грубо: „ Принцесата на Пирин “, „ Водопадът на Сътворението “ или пък „ Африканско сафари в България “! Все още не съм подготвен за „ Рафтинг по Струма и пещера Лепеница “, тъй като допреди пандемията даже земетресение не можеше да ме накара да измина стоте метра от нас до Борисовата градина. Имат още доста предложения, всичко с понижение през.

Ако желаете нещо по-непосредствено, което да отворите баш на 14-ти, открих онлайн магазина за вино. Те оферират качествени виновност, които са екстра за подарък, тъй като постоянно прави положително усещане, в случай че се постараеш да поглезиш половинката си с нещо на високо равнище. Между другото, първото ми напиване в живота беше с бутилка Карловски мискет от някакъв хоремаг в Калофер, мисля, че струваше към 4000… преди деноминацията на лв. (значи 4 лева настоящи пари). Такъв спомен ми остави, че ме заболява главата единствено при споменаването му. Seewines е нещо като пещерата на Аладин, само че за хубаво вино – остарял свят, нов свят, че и промоции за Свети Валентин и 10% отстъпка при заплащане със.



Една жена колкото и облекла да има, постоянно може още. Моята, да вземем за пример, си отделя половин час заран единствено за 2-3 преобличания. Няма подобен вид да отиде на работа с първия си избор. Така че дреха за подарък постоянно е истинска концепция, стига да не е кухненска престилка. Settle партнират с голям брой бутици и магазини за облекла – има много ефектни и изискан. Видях даже и (доста стилни и истински модели забелязах там). Това ме подсеща по какъв начин преди време един другар ми обясняваше, че след такава дълга десетгодишна връзка като неговата, му хрумнало да купува на ниска цена долни дрехи от един дребен сексшоп, което да раздира нощем за разтрошаване на рутината. Когато му споделих, че моята връзка е два пъти по-дълга от неговата, той възкликна: „ Човееек, би трябвало да идеш и ти до магазинчето “.

Един миг! Да не си помислите, че считам Свети Валентин за празник, в който единствено мъжете подаряват дарове на дамите? Ама апелирам ви се, и аз съм съвременен човек! Сред сътрудниците на има и премного истински хрумвания какво дамите могат да подарят на своите господа. Или най-добре да ги назоваваме сътрудници или половинки, да не ограничаваме полово любовта. Чудесна концепция е да подариш на обичания човек нещо, обвързвано с заниманието му – доста е мощно да покажеш, че уважаваш усетите и ползите му. Има да вземем за пример предложения за. Аз персонално обичам рибата само сготвена и грам не разбирам какво е удоволствието да клечиш с пръчка в леден вир в 5 сутринта, само че все си дублирам да не осъждам по себе си. Иначе има и няколко магазина за и „ “ (пак научих нова дума), също по този начин. Това си е пукотевица в десетката, поради какъв брой доста мъже у нас обичат автомобила си повече от благоверната.



Ако и това не ви е задоволително автентично, изреждам още: – нали се сещате, домашното транспортно средство на котката ви; а за какво не и малко портфейлче в криптовалути - кой мъж не би се разтопил пред това? Settle дава достъп до две от водещите платформи в България - повече може да видите и. ; бижута, като да вземем за пример амулети с антична монета, ръка на Фатима или далматинов яспис и бухал – потрепервам от кеф, единствено до момента в който изброявам тези разновидности. Едно време имаше със циркон или без циркон, а в този момент бижутата доста са напреднали. Има още ръчно направени декорации, – това са скъпи разновидности за подарък в едно време, от ден на ден губим човешкото допиране и падаме в жертва на китайски роботи, метавселени и не знам какви изкуствени и полуизкуствени интелекти.

Вместо да ви разказвам отново, просто си инсталирайте и вижте сами. Желая ви радостен и сантиментален Свети Валентин, тъй като не се гаси туй, що не гасне (той поетът за друго го е споделил, но и тука става)…

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР