Кръстовище в Смолян с уникално досега движение, което не отговаряше

...
Кръстовище в Смолян с уникално досега движение, което не отговаряше
Коментари Харесай

Ремонтират ударно кръстовище капан в Смолян

Кръстовище в Смолян с неповторимо до момента придвижване, което не отговаряше на Закона за пътищата, ще се ремонтира стремително, с цел да се трансформира в същинско пътно оборудване по стандарт.

Досега всеки приходящ екскурзиант се изненадваше от придвижването в кръстовището на основния бул. " България " към улица " Дичо Петров " и регионалната болница, защото за него не важаха разпоредбите, който е в кръга да е с преимущество. " Това в действителност до момента бе остров с кръстовище, в този момент ще бъде превърнато в същински кръгово кръстовище с всички знаци и правила както е по Закона за пътищата ", сподели зам. - кметът инж. Марияна Цекова. Крайният период за завършването на кръстовището е 22 септември.

Първият стадий включва седем работни сектора с друга дължина, намиращи се върху тротоара и разграничителната линия в зоната на кръстовището и централния остров. При втория стадий строително-монтажните работи ще се извършват върху пътното платно.

От управата вкараха краткотрайна организация на придвижването.

Обектът се извършва от компания " ИСА 2000 " ЕООД.

Ремонтът на кръстовището е част от плана за облагородяване на централния бул. на регионалния град. Поетапно се ремонтират тротоарите, където са най-компрометирани и сектори, които се нуждаят от ремонт, сподели инж. Цекова. Вече бяха ремонтирани тротоарите на булеварда при административните здания на общината и регионалната администрация. Предстои да се прави ремонт на тротоари и най-компрометирани сектори и по целия бул. до кино " Дружба ". Разполагаме с лимитирани средства и от тях ще бъдат осъществени най-належащите поправки, уточни зам.- кметът.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР