Краставиците са неизменна част от менюто ни. Но едва ли

Краставиците са неизменна част от менюто ни. Но едва ли ...

Храната, която никога не трябва да консумирате с краставици

Краставиците са неизменна част от менюто ни. Но едва ли предполагате, че съществуват храни, с които те не трябва да се комбинират.
Комбинацията от краставица и фъстъци може да доведе до много неприятни последици. Консумирани в рамките на едно хранене, те причиняват диария, подуване на корема, дискомфорт и други негативни ефекти. В резултат на това краставиците и фъстъците могат да навредят на стомашно-чревния тракт.

Така краставичките в градината ви ще растат много по-бързо! Така краставичките в градината ви ще растат много по-бързо!
Засаждането на краставици не е трудно, просто е необходимо да се следват редица насоки, които правят условията им оптимални за тяхното ...
Следователно, в никакъв случай не комбинирайте фъстъци и краставици. Препоръчително е между консумацията на тези продукти да има интервал от един час.
Ако ги консумирате самостоятелно, те не вредят по никакъв начин на здравето, а напротив, носят единствено полза за организма.
Краставиците съдържат голямо количество витамин С, който ще помогне да отслабнете. Освен това консумацията им ще подобри храносмилането ви благодарение на фибрите в тях. Включвайки краставицата в менюто си, ще помогнете на тялото ви да се избави по-бързо от вредните токсини. Освен това този зеленчук помага за подмладяване на кожата и за регулиране на кръвното налягане.
От друга страна фъстъците са източник на мастни киселини и са с нулево съдържание на холестерол, бързо се абсорбират и съдържат естествени полифеноли, които също се използват за поддържане на младостта.

5 груби грешки при отглеждането на краставици 5 груби грешки при отглеждането на краставици
Дори опитните градинари допускат съществени грешки при отглеждането на краставици и това се отразява не само на количеството, но и на к...
Според диетолози краставиците не е добре да се консумират и заедно с домати. Комбинацията на двата зеленчука води до подуване на корема, газове и други стомашни неразположения.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com