Краставиците са неизменна част от менюто ни. Но едва ли

...
Краставиците са неизменна част от менюто ни. Но едва ли
Коментари Харесай

Храната, която никога не трябва да консумирате с краставици

Краставиците са неизменима част от менюто ни. Но надали допускате, че съществуват храни, с които те не би трябвало да се комбинират.
Комбинацията от краставица и фъстъци може да докара до доста неприятни последствия. Консумирани в границите на едно хранене, те предизвикват диария, отичане на корема, дискомфорт и други отрицателни резултати. В резултат на това краставиците и фъстъците могат да навредят на стомашно-чревния тракт.
 Така краставичките в градината ви ще порастват доста по-бързо! Така краставичките в градината ви ще порастват доста по-бързо!
Засаждането на краставици не е мъчно, просто е належащо да се следват редица насоки, които вършат изискванията им оптимални за тяхното...
Следователно, никога не комбинирайте фъстъци и краставици. Препоръчително е сред потреблението на тези артикули да има период от един час.
Ако ги консумирате независимо, те не вредят по никакъв метод на здравето, а в противен случай, носят само изгода за организма.
Краставиците съдържат огромно количество витамин С, който ще помогне да отслабнете. Освен това потреблението им ще усъвършенства храносмилането ви с помощта на фибрите в тях. Включвайки краставицата в менюто си, ще помогнете на тялото ви да се избави по-бързо от вредните отрови. Освен това този зарзават оказва помощ за подмладяване на кожата и за контролиране на кръвното налягане.
От друга страна фъстъците са източник на мастни киселини и са с нулево наличие на холестерол, бързо се всмукват и съдържат естествени полифеноли, които също се употребяват за поддържане на младостта.
 5 груби неточности при развъждането на краставици 5 груби неточности при развъждането на краставици
Дори опитните градинари позволяват основни неточности при развъждането на краставици и това се отразява освен на количеството, само че и на к...
Според диетолози краставиците не е добре да се употребяват и дружно с домати. Комбинацията на двата зеленчука води до отичане на корема, газове и други стомашни неразположения.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР