Красотата на човек отдавна е обект на интерес за учените.

...
Красотата на човек отдавна е обект на интерес за учените.
Коментари Харесай

Кои са най-красивите мъже в света

Красотата на човек от дълго време е обект на интерес за учените. Докато стандартите за хубост варират в другите култури, изследване от 2020 година, извършено от пластичния хирург доктор Джулиан Де Силва, разпознава характерни физически качества, които нормално се считат за привлекателни при дамите.
 Бела Хадид, Джулиан Де Силва и за какво съгласно него моделът има съвършеното лице
Коя е международната звезда с най-съвършено лице

Говори пластичният хирург Джулиан Де Силва

Използвайки Златното сечение, доктор Де Силва оценява чертите на лицето на жени звезди, с цел да дефинира цялостното им естетическо съвършенство. 

За да открие " самото съвършенство ", Де Силва мери устните, носа, брадичката, челото и челюстта на стотици известни персони. Тогава пластичният хирург стигна до заключението, че Бела Хадид е най-близо до идеалното съответствие с 94.35%. А в този момент е време да разберем и кои са известните персони мъже, които имат съвършени лица въз основата на същото това Златно сечение и изследването на доктор Силва, предоставени от Bright Side.

9. Райън Гослинг - 87.48%
 Снимка 641514

Райън Гослинг, най-известен с ролята си в  " Тетрадката " и " Барби " е въплъщение на холивудски сърцеразбивач. Той е прочут със своята триъгълна форма на лицето, дълбоки сини очи и умерено отношение. Въпреки това, съгласно Златното сечение, носът и брадичката му са най-хубавите му черти.

8.  Идрис Елба - 88.01%
 Снимка 387614

Заради своите 88.01% Идрис Елба се подрежда на осма позиция в класацията, което дължи най-много на очите си.

7. Дейвид Бекъм - 88.96%
 Снимка 616167

Дейвид Бекъм е прочут с красивия си външен тип. Той има симетрично лице, мощна линия на челюстта и високи скули, всички от които нормално се възприемат като привлекателни черти. Въз основа на оценката на златното сечение основата на носа и ширината на устните му са едни от най-хубавите му характерности, получавайки резултат от 88.96%.

6. Хю Джакман - 89.64%
 Снимка 601893

Шести е Хю Джакман, най-много поради разположението на носа, което обаче не може да компенсира несъвършенството при дистанцията сред устните и очите.
 9 известни персони, които могат да се похвалят със съвършени форми (според науката)
Кои са известните персони с най-съвършените тела

Кой влиза в топ 9 въз основата на " Златното сечение "

5. Джордж Клуни - 89.91%
 Снимка 646881

Не може да се отхвърли, че Джордж Клуни има страховит външен тип, който му придава неналожителен сексапил, отличавайки го от другите мъже. Въпреки това, съгласно изчисленията, най-непривлекателната му линия е челото.

4. Брад Пит - 90.51%
 Снимка 642868

Колкото и изненадващо да е, Брад Пит е на четвърто място , с помощта на разположението на очите си, за сметка на носа му обаче.

3. Брадли Купър - 91.08%
 Снимка 648711

Трети е Брадли Купър с неговите 91.08% и то най-много, поради разположението на очите, устните и брадичката.

2. Хенри Кавил - 91.64%
 Снимка 376692

На второ място е Хенри Кавил,  посредством основно на челото.

1. Робърт Патинсън - 92.15%
 Снимка 566053

Носителят на купата най-красив мъж в света съгласно науката е не различен, а Робърт Патинсън. Той заема челното място, благодарение на неговите типичен завършени черти и линия на челюстта, с която изглежда по този начин, като че ли може да реже стъкло. Според Де Силва чертите на Робърт Патисън - очи, вежди, нос, устни, брадичка, челюст и форма на лицето се приближават най-вече до мярката за физическото съвършенство. Разбира се, устните му не са толкоз пухкави, колкото някои биха желали никой да не е съвършен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР