Красотата, която виждат нашите деца - дали и ние виждаме

...
Красотата, която виждат нашите деца - дали и ние виждаме
Коментари Харесай

“Красотата, която виждат нашите деца - дали и ние виждаме същото,дали и ние се радваме на това?

Красотата, която виждат нашите деца - дали и ние виждаме същото, дали и ние се радваме на това? Задавам си въпроса, откакто научих за тази фотография, написа варненският държавник Светлозар Минов в обществената мрежа, представен от bultimes.eu.

Как една регата, на която варненци са привикнали и не обръщат внимание, промени мирогледа на един клас деца? Невероятно, само че факт!

През 2016 година на следващата регата “Tall Ships ”, едно девойче Поли прави тази фотография. За нея, това е момент на наслада и благополучие, които живота и дава. Тя е на регата, дружно с другари и семейство, радва се и снима.



”Какво по-хубаво от това, да си с обичаните хора измежду природата и да се радваш на положителното и красивото ”, пита Полина Денева?

Наистина, по този начин е! Защо обаче Ви споделям това? Поли е едно нормално и положително дете. Е, не тъкмо, най-малко по този начин мисля. Освен, че е отлична ученичка в елитна варненска гимназия, взе участие и в “България търси гений ”, дружно с група Креатърс, два пъти и печелят два пъти второ място. Участва и на международно състезание по хип хоп танци в Хърватия и още веднъж вицесветовна купа за трио!



Доказвайки се като отличен танцьор и възпитаник, тя открива красиви моменти и с обектива.
Кога намира сили това дете? Това нямаше да МИ бъде известно, в случай че нейни другари - съученици и съотборници, не бяха изпратили нейна фотография на фото конкурс “Tall Ships Regatta ”! Поли е скромна и не се самоизтъква, само че нейни другари са видели гения в нея.



Та, с помощта на приятелите, сме очевидци на един саморасъл гений и сме част, от живота на един страховит младеж. Не знам, каква премия е спечелила този път, само че знам едно: “Такива другари, подобен гений, такова семейство - са подарък от Бог и аз, се веселя, че станах част от това! ”

Благодаря ти Поли, не спирай да ни даряваш с гения си и ни показвай красивото в живота! Всички ние, имаме потребност от повече доброта, хубост и благополучие!
Красотата, която виждат нашите деца! Да се порадваме и ние, дружно със тях!


Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР