Красотата и грацията са наследствени! Думите ни важат с пълна

...
Красотата и грацията са наследствени! Думите ни важат с пълна
Коментари Харесай

Красотата е наследствена: Тина от "Един за друг" показа майка си, тотален MILF e

Красотата и грацията са наследствени! Думите ни важат с цялостна мощ за Тина от " Един за различен ", която показа доста готини фотоси със своята майка. 

" Ето от кого си наследила тези красиви и нежни черти ", пишат в нета консуматори, правейки похвали на Тина и майка ѝ, която несъмнено наподобява топ.

Виж още: Специалист по всичко: Генчо с скъпи препоръки за фитнес, паник офанзиви и по какъв начин да станем по-високи

" Днес е един от най-специалните дни в живота ми, тъй като най-специалната и обичана от мен жена чества своя рожден ден! ♥️♥️♥️ ", написа Тина към фрагментите горе. " Благодаря за образеца и непрестанната упора които намирам в теб! Благодаря, че съм усещала поддръжката и безграничната ви обич през целия си живот и ви благодаря, че точно вие сте моите родители! ♥️ ", приключва дългото си благопожелание Тина.

Виж още: Богатата българка на TikTok си призна - спонсор има! Но за какво няма да се прибира в България 

Именно родителите на Тина гостуваха в новия дом на инфлунсърското семейство. Припомняме, че Тина и Миро се похвалиха с първия си личен дом във Англия, където живеят и работят и години. В края на годината двамата купиха красива къща в Бристол. За къщата двамата са спестявали две години и са минали през доста, с цел да осъществен една от фантазиите си.

Виж още: Моника Валериева в страната на възрастните! Моделката за пиърсинга на зърната и връзката с Меди 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР