Красотата, богатството и световната слава все още не са гаранция

...
Красотата, богатството и световната слава все още не са гаранция
Коментари Харесай

„Злоупотреба и насилие: Линда Еванджелиста проговори за брака си с Джералд Мари

Красотата, благосъстоянието и международната популярност към момента не са гаранция за благополучен персонален живот, както потвърди със личен образец един от именитите супермодели Линда Еванджелиста, разказвайки историята си в новата документална поредност „ Супермодели “, която се излъчва сега на Apple TV+.

За пет години брак с ръководителя на европейското поделение на Elite Models Джералд Мари хубавицата неведнъж е била подлагана на обиди и принуждение от брачна половинка си, написа The New York Post.

„ Научих, че може би съм била в неверна връзка. По-лесно е да се каже, в сравнение с да се направи, с цел да прекратиш насилствена връзка. Разбирам концепцията, тъй като съм я претърпяла. Ако беше просто въпрос на казване „ Искам бракоразвод, вижте "... няма да работи ", изясни Еванджелиста.

Линда се омъжи за Мари, когато беше на 22 години, а по време на развода момичето беше на 27.

" Той ме пусна, стига да получи всичко. Но аз бях в сигурност и свободна ", спомня си Линда.
 Джералд Мари, някогашен брачен партньор на Линда Еванджелиста Джералд Мари Снимка: Getty Images
Тя съумя да приказва намерено за брака си едвам откакто през 2020 година няколко дами оповестиха, че Мари ги е насилвал полово през 80-те и 90-те години.

„ Благодарение на силата на всички тези дами, които излязоха напред, дано Бог ги благослови всички, това ми даде куража да приказвам в този момент. По време на връзката ми с Джералд Мари не знаех нищо за тези полови обвинявания против него, тъй че аз не можах да оказа помощ на тези дами. Като ги слушам в този момент и въз основа на личния си опит, имам вяра, че споделят истината. Това разрушава сърцето ми, тъй като тези рани може в никакъв случай да не заздравеят и се удивлявам на смелостта и силата им, откакто излязоха напред ", сподели Еванджелиста.

Бившият сътрудник също беше упрекнат, че е употребявал организацията си, с цел да ръководи секс клуб и е давал на модели кокаин, с цел да отслабнат.

Адвокатите на Мари разкритикуваха обвиняванията в малтретиране, като споделиха, че той " в никакъв случай не е правил акт на принуждение ":

„ Джералд Мари изрично отхвърля клеветническите и подправени обвинявания, отправени против него. Той отхвърля да взе участие в този неправдив медиен спор. “

През 2021 година делото против Мари беше затворено от френската прокуратура след приключване на отминалостта. Еванджелиста обаче желае да го види съден.

" Искам справедливостта да спечелва. Искам тези простаци да помислят два пъти и да се изплашат, а дамите да знаят, че не са сами. "

Освен Еванджелиста, в сериала своите истории описват Синди Крауфорд, Наоми Кембъл и Кристи Търлингтън.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР